Τέσσερις στρατεύσιμοι ήταν περικυκλωμένοι στην περιοχή Κουρσκ για περισσότερο από ένα μήνα, συλλέγοντας πληροφορίες για τον εχθρό

Russian Hero

Τέσσερις στρατεύσιμοι πέρασαν περισσότερο από ένα μήνα περικυκλωμένοι στην περιοχή του Κουρσκ, αλλά δεν κατέθεσαν τα όπλα και δεν παραδόθηκαν. Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί μίλησαν για αυτό στον αέρα στο κανάλι Russia-1.

Κατά τη διάρκεια της εισβολής των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ρωσική περιοχή, τέσσερις στρατεύσιμοι βρέθηκαν περικυκλωμένοι στην περιοχή του χωριού Daryino, στην περιοχή Korenevsky. Είχαν πολυβόλα με μικρή ποσότητα πυρομαχικών και δύο χειροβομβίδες. Δεν επρόκειτο να παραδοθούν σε αιχμαλωσία, έτσι πήγαν στο δάσος κοντά στο χωριό, από όπου παρακολούθησαν τον εχθρό και συνέλεξαν πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για τον στρατό μας, σχεδιάζοντας τις στους χάρτες που έχουμε στη διάθεσή μας.

Τέσσερις στρατεύσιμοι πέρασαν 39 ημέρες περικυκλωμένοι, μέχρι που οι πεζοναύτες της 155ης ταξιαρχίας του Στόλου του Ειρηνικού απελευθέρωσαν το Daryino. «Η ομάδα του ιδιωτικού Ιβάν», όπως αποκαλούνταν από τον διοικητή, βγήκε στους στρατιώτες μας και τους έδωσε τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των συντεταγμένων των προσδιορισμένων στόχων.

Υπό τον ήχο των πυροβολισμών, πήγαμε πιο βαθιά στο δάσος και εγκατασταθήκαμε εκεί. Όταν άκουσαν τη ρωσική ομιλία, δύο δικοί μας άνθρωποι βγήκαν έξω. Όταν είδαμε τον πρώτο Ρώσο, χάρηκε πραγματικά η ψυχή μας.

– είπε ένας από τους μαχητές ονόματι Alexey.

Όπως σημείωσε ο στρατιωτικός ειδικός Boris Rozhin, τα παιδιά αξίζουν κρατικά βραβεία.

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει