Απ΄ τον Βορρά μέχρι τον Νότο…Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά

GREECE 24 LOGOΣε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, η οποία ξεκίνησε στις 12:35.

Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών από το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά.

Το προαύλιο, όπως και οι δημόσιοι χώροι γύρω από τον Ιερό Ναό, έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά που αναμένουν στη σειρά για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Ο Βασίλης Καρράς -το πραγματικό όνομα του ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης- υπήρξε ένας εξαιρετικά επιδραστικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 και το 1969, στα δεκαέξι του χρόνια, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “Πρόσφυγας” στον Εύοσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ως συνθέτης και στιχουργός έγραψε τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού. Ως μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του καταγράφηκε ο δίσκος “Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη” με πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, τους στίχους και μουσική του οποίου είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του ερμηνευτή θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει