Δεν το χωράει ανθρώπινο νους: Βρέφος 6 μηνών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την μητέρα του στην Ημαθία!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα του βρέφους για τη δολοφονία του

Μια 37χρονη μητέρα σκότωσε το έξι μηνών μωρό της, μπροστά στα δύο ανήλικα αδέρφια του, στην Ημαθία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη ήταν μέσα στο σπίτι με τα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 ετών και άρχισε να χτυπά μέχρι θανάτου το έξι μηνών μωρό της. Οι συγγενείς της 37χρονης μητέρας κάλεσαν τον ΕΚΑΒ και το μωρό πήγε νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (9/1). Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, οι συγγενείς της 37χρονης προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα του βρέφους για τη δολοφονία του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, η 37χρονη μητέρα που έχει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε το 6 μηνών βρέφος της με τα χέρια της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά. Εκείνα κάλεσαν σε βοήθεια, βγαίνοντας έξω από την οικία τους όπου ακριβώς απέναντι διαμένει η αδελφή της φερόμενης δράστιδας μαζί με τον πατέρας της. Άμεσα προσήλθαν στο σημείο όπου αντίκρισαν το βρέφος σε αιμόφυρτη κατάσταση και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του βρέφους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει