Δολοφονία 11χρονης: Ο δράστης ομολόγησε ότι προσπάθησε να την βιάσει και την δολοφόνησε για να μην το πει στους γονείς της

Ο 36χρονος δολοφόνος ήταν εξάδελφος της μητέρας της μικρής Βασιλικής και κουμπάρος της οικογένειας

Ο 37χρονος ομολόγησε πριν από λίγο ότι πήγε να βιάσει την 11χρονη και την δολοφόνησε όταν αυτή τον απείλησε ότι θα το πει στους γονείς της.

Κατά την ομολογία του φέρεται να υποστήριξε: «Της πρότεινα να συνευρεθούμε, αντέδρασε, αρνήθηκε και είπε θα το πει στους γονείς της. Την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο. Το κατσαβίδι το πέταξα στον βάλτο».

Όπως αναφέρει η αστυνομία ο δολοφόνος μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας την 11χρονη για να συνευρεθεί μαζί της και όταν το κορίτσι αρνήθηκε τη συνεύρεση, εκείνος «έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σωρό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 36χρονος φοβήθηκε ότι θα μπει στη φυλακή λόγω του παρελθόντος του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου αλλά δεν μπήκε ποτέ φυλακή καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την Έφεση.

Η προηγούμενη καταδίκη του 37χρονου για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα όσο ο βιασμός ανηλίκου ήταν που χθες το πρωί σήμανε «κόκκινο» συναγερμό στην Αστυνομία όταν από την ανάλυση των βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής εντόπισαν το παιδί να επιβιβάζεται στο μαύρο αυτοκίνητο.

Η 11 ετών Βασιλική η οποία έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής με σκοπό να πάει στους παππούδες της και να παίξει στη γειτονιά δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της καθώς την εντόπισε στον δρόμο ο μετέπειτα δολοφόνος της και την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία όπου την δολοφόνησε.

Ο 37χρονος μετά τη δολοφονία γύρισε κανονικά στο σπίτι του, με τα έξι του παιδιά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και το πρωί έπαιζε θέατρο παρηγορώντας τους γονείς και αναδημοσιεύοντας το amber alert για την εξαφάνιση της μικρής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει