Η Αμερική σε πτώση – Βράζουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, οι εξελίξεις προμηνύουν σοβαρά γεγονότα

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

 

Ακόμη και οι Ουκρανοί ξυπνούν σε σχέση με τον πρόεδρό τους τον Ζελένσκι και τους συντρόφους του, όπως εκτιμά η δημοσιογράφος του FOXNEWS, Λόρα Ίνγκραχαμ, η οποία προχωρά σε αποκαλύψεις, που δείχνουν ότι κάτι σοβαρό πλησιάζει στην Αμερική.

Παρουσιάστρια του Fox News υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θα δανειστούν ακόμα περισσότερα χρήματα για να συντηρήσουν τον πολεμούν στην Ουκρανία και η Χώρα να συνεχίζει να πληρώνει τους κρατικούς υπαλλήλους της.

Έχετε αναλογιστεί ποτέ το ακριβώς χρηματοδοτούν;

Ο Ζελένσκι αρνείται οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση την επόμενη χρονιά. Τι σημαίνει αυτό για την δημοκρατία;

Έχει ανακηρύξει στρατιωτικό νόμο στην Ουκρανία.  Έχει απαγορεύσει να μιλούν την Ρωσική γλώσσα και κορυφαίοι κυβερνητικοί υπουργοί της χώρας του εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς, τα οποία περιλαμβάνουν ένα θεόρατο χρηματικό ποσό που έχουν ήδη λάβει από τους φορολογούμενους Αμερικανούς πολίτες.

Ακόμη και ο Ουκρανικός λαός παρατηρεί ότι δισεκατομμύρια δολάρια διαχειρίζονται μέλη της Κυβέρνησης Ζελένσκι χωρίς αποτέλεσμα.

Μια δημοσκόπηση που παραγγέλθηκε από την Διεθνή Διαφάνεια βρήκε ότι το 77% των Ουκρανών βλέπει την διαφθορά ως έναν μείζων λόγο ανησυχίας, ενώ μια άλλη δημοσκόπηση βρήκε ότι οι Ουκρανοί βλέπουν τη διαφθορά ως μια υψηλή απειλή ασφαλείας, μεγαλύτερη ακόμη κι απ’ την απειλή ενός πυρηνικού πλήγματος από τη Ρωσία.

Τι θα γίνει αν η Ουκρανία χάσει τον πόλεμο από την Ρωσία….Η Αμερική θα υποστεί ένα μεγάλο διασυρμό.

Και το λέω σ’ όλους τους παγκοσμιοποιητές… Η Αμερική βρίσκεται σε κατάσταση ελεύθερης πτώσης.

ΠΗΓΗ: https://www.el.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει