Κ. Γκιουλέκας βουλευτής ΝΔ: Πρόθεσή μου είναι να μην ψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια-Επιλέγει όμως την αποχή

Θεωρητικά φαίνεται να γιγαντώνεται το κύμα των βουλευτών εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Αυτή την πρόθεση και όχι απόφαση εξέφρασε δείχνοντας προτίμηση στη λύση της αποχής.

«Η δική μου πρόθεση είναι να μην ψηφίσω το νομοσχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως η στάση του είναι αρνητική γιατί έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις και διαφωνίες.

Σημείωσε πως το έχει γνωστοποιήσει και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως εξήγησε τη στάση του, ο γάμος πηγαίνει μαζί με την υιοθεσία τέκνων, δεν μπορεί να το ξεχωρίσει κανείς.

Ερωτηθείς και για την επιλογή που έδωσε ο πρωθυπουργός για αποχή, ο κ. Γκιουλέκας είπε πως υπάρχει κι αυτή η επιλογή. Είναι μια πολιτική διέξοδος που έδειξε ο πρωθυπουργός, αλλά το τι θα επιλέξει ο καθένας να κάνει μέχρι τέλος, είναι κάτι που θα κριθεί και από τις ισορροπίες που θα δημιουργηθούν. Προσέθεσε πως κανείς αν ήταν να ρίξει την κυβέρνηση ή να απέχει, θα διάλεγε το δεύτερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει