Κάμαλα Χάρις και Τρίτος Παγκόσμιος

Το περιοδικό Time χρησιμοποίησε πρώτο τον όρο «Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος» στο τεύχος της 3ης Νοεμβρίου 1941, πριν από την ξαφνική επίθεση της Ιαπωνίας στο Περλ Χάρμπορ που έλαβε χώρα στις 7 Δεκεμβρίου 1941. Στο τεύχος της 22ας Μαρτίου 1943 το ίδιο διάσημο περιοδικό χρησιμοποίησε και πάλι τον τίτλο «World War III?» ή «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;», κάνοντας αυτή τη φορά αναφορά στα λόγια του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ Χένρι Ουάλας (1941–1945): «Θα αποφασίσουμε κάποια στιγμή το 1943 ή το 1944.. αν θα φυτέψουμε τους σπόρους του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσώρτσιλ ανησυχούσε ότι, λόγω του τεράστιου αριθμού σοβιετικών στρατευμάτων που στάθμευαν στην Ευρώπη στο τέλος του Β’ΠΠ, ο απρόβλεπτος και σκληρός Ιωσήφ Στάλιν αποτελούσε μια σοβαρή απειλή για την Ευρώπη. Ήταν τότε χρονικά όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Βρετανίας συνέταξαν το σχέδιο «Αδιανόητη Επιχείρηση», το οποίο θεωρήθηκε ως το πρώτο σχέδιο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κύρια θέση και στόχος του εν λόγω σχεδίου ήταν «να επιβάλει στη Ρωσία τη βούληση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανικής Αυτοκρατορίας».

Σύμφωνα με κάποιους ερευνητές, η ανθρωπότητα βρισκόταν πιο κοντά στην αρχή του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου κατά τη διάρκεια της κουβανικής κρίσης των πυραύλων του 1962. Η γεωστρατηγική αντιπαράθεση ήταν απόρροια της ανάπτυξης πυρηνικών πυραύλων από την τότε ΕΣΣΔ στην Κούβα, η οποία ερχόταν ως απάντηση σε παρόμοιες ενέργειες των ΗΠΑ στην Ευρώπη και στην Τουρκία κοντά στα σοβιετικά σύνορα. Στις 25 Οκτωβρίου 1962, ο πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι έδωσε εντολή να αυξηθεί η πολεμική ετοιμότητα της Στρατηγικής Αεροπορικής Διοίκησης των ΗΠΑ στο επίπεδο «κατάστασης αμυντικής ετοιμότητας».

Έκτοτε υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις «ψευδών συναγερμών» τόσο στο σύστημα τακτικής αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ όσο επίσης και στο σοβιετικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, οι οποίες θα μπορούσαν να κλιμακωθούν σε μια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας. Μία από τις πιο επικίνδυνες τέτοιες περιπτώσεις έλαβε χώρα τη νύχτα της 25ης προς την 26η Σεπτεμβρίου 1983, όταν το σοβιετικό σύστημα προειδοποίησης πυραυλικής επίθεσης κατέγραψε στις κονσόλες του την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman από τις ΗΠΑ. Και αυτός ο συναγερμός αποδείχθηκε ψευδής.

Τα διεθνικά πράγματα άλλαξαν ραγδαία πριν 2μιση περίπου χρόνια, όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ανατολική Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, με μια στρατιωτική επιχείρηση που είναι η μεγαλύτερη πολεμική σύγκρουση στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μελετώντας βαθιά τα πράγματα και στεκάμενος μακριά τόσο από τις πληρωμένες πένες όσο ομοίως και από τις μισθωμένες ντουντούκες των ΜΜΕξαπάτησης, η μόνη αλήθεια είναι ότι η Ρωσία δεν είχε καμία άλλη επιλογή από το να εισβάλει στην Ουκρανία. Με το δεδομένο ότι η Ουκρανία μετεβλήθη σε μια αχανή βάση του ΝΑΤΟ η ρωσική εισβολή ήταν μονόδρομος.

Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ βήμα με βήμα και χρόνο με το χρόνο περικύκλωναν τον ζωτικό εθνικό χώρο και απειλούσαν ευθέως τα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας, αναγκάζοντάς την εξ ορισμού και εξ αντικειμένου να κινηθεί πολεμικά προς την Ουκρανία. Οι σκοτεινές σιωνιστικές δυνάμεις που ελέγχουν στο 100 % τις ΗΠΑ και τη Δύση σχεδίασαν και θέλουν παγκόσμια σύγκρουση-γενοκτονία και η πυρηνική Ρωσία είναι η μόνη απάντηση-συμπλήρωμα όσο επίσης και ο τέλειος πυρηνικός «παρτενέρ» στα από δεκαετιών χθόνια σχέδιά τους.

Οι σκοτεινές στοές χρησιμοποιούν τόσο τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ όσο ομοίως και τους αναλώσιμους «μπροστινούς» και δίποδα «ανδρείκελα» της Ουκρανίας και όλων των λοιπών συμμάχων και μισθοφόρων για να πατήσουν πάνω στο πόδι της Κόκκινης Αρκούδας, εξέλιξη ή τροπή που θα φτάσει με βεβαιότητα και στον επόμενο μονόδρομο για τη Ρωσία και τον Πούτιν: Στο πάτημα των κόκκινων κουμπιών! Ή, δηλαδή, με άλλα λόγια, στην εκπλήρωση και την ολοκλήρωση του σχεδίου των σιωνιστών Εβραίων για την «μεγάλη επανεκκίνηση» μέσω της παγκόσμιας ευγονικής.

Ο Πούτιν έβλεπε: Πρώτον, οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ να συνεχίζουν τις γεωστρατηγικές προκλήσεις μέσα στην αυλή της Ρωσίας, παρότι έλεγαν πάλι και ξανά και μετά «Εβραιο-σιωνιστικού όρκου» ότι οι χώρες της παλιάς ΕΕΣΔ δεν θα γίνουν δεκτές στο ΝΑΤΟ. Δεύτερον, οι ναζιστικές ομάδες και τα στρατεύματα να σκοτώνουν Ρώσους πολίτες που έτυχε και «εγκλωβίστηκαν» στην Ανατολική Ουκρανία μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Τρίτον, τους φυτεμένους ηγέτες-διασκεδαστές τύπου Ζελένσκι να δίνουν θανάσιμες «διαταγές» που αυτοί έλαβαν από τη Δύση κατά της Ρωσίας. Τέταρτον, να έχει περικυκλωθεί η Ρωσία από περίπου 1 εκατ. στρατιώτες του ΝΑΤΟ με το πρόσχημα τις δήθεν στρατιωτικές ασκήσεις, κλπ.

Και έτσι ή ωσαύτως φτάσαμε και σε ένα ενδιάμεσο σταθμό και ανάστροφο αυτή τη φορά αποκορύφωμα των σκοτεινών σχεδίων: Στην εισβολή της Ουκρανίας/ΝΑΤΟ στα εδάφη της Ρωσίας! Ναι, μιλάμε για στρατιωτική επίθεση και εισβολή της Ουκρανίας/ΝΑΤΟ στη Ρωσία! Ουκρανοί στρατιώτες και ξένοι μισθοφόροι προς «άλεσμα» εισέβαλαν στη Ρωσία, στην περιοχή του Κουρσκ, στις 6 Αυγούστου 2024. Στην περιφέρεια του Κουρσκ οι Ουκρανοί έχουν χάσει σε ένα μήνα 10.500 στρατιώτες!

Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ δεν αρκέστηκαν στο να βρίσκονται μέσα στην αυλή, στο πλατύσκαλο και γύρω από τις πόρτες και από τα παράθυρα της Ρωσίας. Όχι. Εν τέλει, «δια προκεχωρημένων αντιπροσώπων» μπήκαν πλέον και μέσα σε αυτό το σπίτι των Ρώσων, στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ! Ο ρώσος στρατηγός Apty Alaudinov, διοικητής των ειδικών δυνάμεων της Akhmat, το είπε απλά και καθαρά: «Είμαστε σε πόλεμο με το μπλοκ του ΝΑΤΟ. Το μπλοκ του ΝΑΤΟ μας πολεμά απευθείας μέσω ουκρανικών σχηματισμών».

Καταλάβατε το τι έγινε επί της ουσίας γεωπολεμικά και το που το πάνε φανερά πλέον τα σιωνιστικά τέκνα κατάρας μαζί με τα υπόλοιπα και επίχρυσα υποζύγιά τους ανά τον κόσμο; Στο Κουρσκ έλαβε χώρα ένα τεράστιο διεθνικό γεγονός: Οι σιωνιστές απόγονοι του Ιούδα, μαζί με τα υπό πλήρη κηδεμονία όργανά τους ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, μαζί με τους δικούς τους ηγέτες-πιόνια και μαζί με τους προς την «κρεατομηχανή άλεσης» στρατιώτες και μισθοφόρους, έφτασαν στο ασύλληπτο σημείο να κόψουν το ένα νύχι και να ματώσουν το μικρό δάκτυλο της Κόκκινης Αρκούδας!

Φυσικά, οι σιωνιστές Εβραίοι αυτό ακριβώς ήθελαν, αυτό σχεδίασαν και αυτό έκαναν με τη χρήση των «μπροστινών-γκόιμ» κάθε μορφής εξουσίας και κάθε στρατιωτικού βαθμού προς «άλεσμα» και ανάλωση, για να μετατρέψουν τον Πούτιν σε «μαινόμενο ταύρο» που υποχρεωτικά θα αναγκαστεί να ζητήσει να του φέρουν δίπλα του την πυρηνική «βαλίτσα». Ο Πούτιν ξέρει πολύ καλά ότι είναι στη δική του μοίρα να πατήσει αυτός τα «κόκκινα» κουμπιά: Το οποίο είναι το από δεκαετίες και αναπότρεπτο σχέδιο των διεθνών σιωνιστών για να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης (δείτε βιβλία μου από τις εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Και ενώ αυτά τα πάρα πολύ σοβαρά διεθνικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, από τις 21 Ιουλίου, η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις αποτελεί τον υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στην Αμερική μετά από την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν. Αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει Αμερική, οι σιωνιστές Εβραίοι είναι η Αμερική! Οι Αμερικανοί πολίτες διοικούνται από ηγέτες πιόνια που υπηρετούν σκοτεινούς «τυφλοπόντικες» που βρίσκονται μέσα στις άφωτες στοές και στα χρυσά παρασκήνια.

Είναι εξέχουσας σημασίας λοιπόν το γεγονός να παρατηρήσουμε άκρως διεισδυτικά το πώς τα σιωνιστικά τέκνα κατάρας χρησιμοποιούν, κατευθύνουν και μοχλεύουν γεωστρατηγικά και από τα παρασκήνια την παγκόσμια υπερδύναμη που λέγονται ΗΠΑ. Σε αυτή την παγκόσμια γεωπολεμική συγκυρία και περίοδο, η Κάμαλα Χάρις αποτελεί εξ ορισμού έναν κομβικό παγκόσμιο ηγέτη για τους επόμενους 6 περίπου μήνες. Ας δούμε πρώτα κάποια λίγα πράγματα για την ίδια.

Η Κάμαλα Ντέιβι Χάρις γεννήθηκε στο Όουκλαντ της Καλιφόρνιας το 1964 και είναι κόρη του Τζαμαϊκανού-Αμερικάνου καθηγητή Οικονομικών Ντόναλντ Τζ. Χάρις και της Ινδής βιολόγου και ερευνήτριας Σιαμάλα Γκοπαλάν. Σπούδασε οικονομικά και νομική. Είναι η 49η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ από το 2021, η πρώτη Αφροαμερικανίδα, η πρώτη Ινδοαμερικανή Αντιπρόεδρος και η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η υψηλότερη θέση που έχει αναλάβει γυναίκα στις ΗΠΑ.

Η Χάρις υπηρέτησε ως Γερουσιαστής των ΗΠΑ για την Καλιφόρνια από το 2017 έως το 2021, ενώ προηγουμένως υπηρέτησε ως 32η Γενική Εισαγγελέας της Καλιφόρνιας από το 2011 έως το 2017. Η Κάμαλα είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό δικηγόρο Ντάγκλας Έμχοφ από το 2014 και είναι μέλος της Αμερικανικής Βαπτιστικής Εκκλησίας των ΗΠΑ. Ο Ν. Έμχοφ είναι ο πρώτος Δεύτερος Κύριος στην ιστορία των ΗΠΑ και ο πρώτος Εβραϊκής καταγωγής σύζυγος Αντιπροέδρου στις ΗΠΑ.

Σε ότι αφορά την τρέχουσα συγκυρία, τίθενται ορισμένα κυρίαρχα ερωτήματα, όπως είναι: Πως θα κινηθεί σε γεωπολεμικό επίπεδο η προεκλογική και η μετεκλογική πορεία της Κάμαλα Χάρις μέχρι και μετά την 5η Νοεμβρίου και με το δεδομένο ότι η θητεία Μπάιντεν λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2025; Είναι καλύτερα για τους σιωνιστές «τυφλοπόντικες» να στείλουν «στο σπίτι του» τον Τζο Μπάιντεν μια ώρα ενωρίτερα και να συνεχίσουν με την Κάμαλα Χάρις ως «ενδιάμεσο» πρόεδρο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2025, που λήγει η θητεία είτε του κανονικού είτε του «ενδιάμεσου» προέδρου των ΗΠΑ ή ίσως όχι; Κλπ.

Και εδώ αρχίζουν παραλλήλως και τα κυρίαρχα σενάρια και σκέψεις: Μήπως οι σιωνιστές Εβραίοι προτιμήσουν ή τους βγει καλύτερα να διεξαχθούν κανονικά οι αμερικανικές εκλογές και αμέσως στη συνέχεια η Αμερική αντιμετωπίσει τεχνητές απρόβλεπτες καταστάσεις, γεγονότα και εμφυλιο-πολεμικές εξελίξεις ή ίσως όχι; Έχουν σχεδιάσει οι σιωνιστές Εβραίοι να ρίξουν, προεκλογικά ή μετεκλογικά και μέσω των παρένθετων γνωστών πιονιών και ηγετών διασκεδαστών την λεγόμενη «βρώμικη» βόμβα με τα πυρηνικά απόβλητα, κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Βαλτικής, για να σύρουν τη Ρωσία ακόμη πιο γρήγορα στο δρόμο για την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους; Κλπ.

Ας μη μπερδευόμαστε, η Κάμαλα Χάρις είναι σιωνιστικός συνεχιστής της επικίνδυνης πολιτικής Μπάιντεν σε Ουκρανία, Κίνα και Ιράν και δεν διαφοροποιείται σχεδόν σε τίποτα από τις πολιτικές θέσεις του Τζο Μπάιντεν, ειδικά στα φλέγοντα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής που θα ακολουθήσουν οι ΗΠΑ και ενώ ο κόσμος βρίσκεται πάνω στις φλόγες. Η Κ. Χάρις έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι δίπλα στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα στηρίζει την Ουκρανία «για όσο χρειαστεί» και ότι η ίδια θα πιέσει ώστε η Μόσχα να καταβάλει αποζημιώσεις στο Κίεβο μετά το τέλος του πολέμου.

Επίσης, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Κάμαλα Χάρις, σε σχέση με το Ισραήλ, δήλωσε ότι είναι υπέρ των σκληρών συνόρων και της συνέχισης της στήριξης στο Ισραήλ, καθιστώντας σαφές πως απορρίπτει κάθε «αλλαγή πολιτικής ως προς τους εξοπλισμούς» και πως η ίδια θα συνεχίσει να εξοπλίζει το Ισραήλ, εάν εκλεγεί. Τι κάνει «νιάου-νιάου» στα σιωνιστικά Εβραϊκά κεραμίδα.

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να ξιφουλκεί κατά της αντιπάλου του Κάμαλα Χάρις και ειδικά στο θέμα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και φυσικά αυτό το γεγονός δεν συμβαίνει έτσι όχι απλά ή τυχαία. Ο Τραμπ δεν έχει μιλήσει δημοσίως και δεν έχει γράψει τις λέξεις «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος» πάνω από 40 φορές επειδή απλά ο ίδιος βλέπει όνειρα! Ο Τραμπ γνωρίζει άριστα, με βεβαιότητα και «από μέσα» ότι όλοι τους παρέα και μαζί οδηγούν τον κόσμο αναπόδραστα προς τον πυρηνικό αρμαγεδδώνα. Άσχετα με τα όσα αυτός λέει με στόμφο, θεατρινίστικα και γεμάτα με σιωνιστικό «σανό» των εσχάτων χρόνων.

Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση στη Βόρεια Καρολίνα, στις 2 Αυγούστου, ο υποψήφιος Τραμπ είπε ότι «αν κερδίσει η συντρόφισσα Κάμαλα τον Νοέμβριο, είναι ουσιαστικά σίγουρο πως θα γίνει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος»! Στις 8 Αυγούστου και από την Φλόριντα, ο πρώην πρόεδρος Τραμπ υποστήριξε ότι οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή θα μπορούσαν «να κλιμακωθούν σε τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» εάν αυτός χάσει τις εκλογές του Νοεμβρίου. Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην «πιο επικίνδυνη» κατάσταση στην ιστορία τους είπε ο Τραμπ, προειδοποιώντας για καταστροφικές προοπτικές. Τα σιωνιστικά πιόνια μπαίνουν ένα ένα στη σειρά!

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει