Ν.Τραμπ: «Το FBI κατά την εισβολή στο σπίτι μου στην Φλόριντα είχε εξουσιοδοτηθεί να με πυροβολήσει»!

Τι καταγγέλλει ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος με ανάρτησή του στο Truth Social

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όποιος είπε ότι το FBI κατά την διάρκεια της επιδρομής του, στο σπίτι του στο Mαρ α Λάγκο, για την υπόθεση κατοχής κρατικών εγγράφων, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας είχε εξουσιοδοτηθεί να κάνει χρήση «θανατηφόρας δύναμης» (lethal force)!

Δηλαδή είχε δοθεί η άδεια στους ομοσπονδιακούς πράκτορες να… πυροβολήσουν τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο εάν παραδείγματος χάριν, δεν τους άνοιγε την πόρτα ή αντιστεκόταν στις έρευνες!

Την καταγγελία αυτή ο Ν.Τραμπ την έκανε στο δικό social media, το περιβόητο Τruth Social και την ανάρτησή του αναδημοσίευσε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία μάλιστα θέτει το ερώτημα για το τι θα κάνει τώρα για αυτό το ζήτημα το κόμμα της.

Κατηγορεί μάλιστα τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mάικ Τζόνσον ότι παραμένει αδρανής.

Πάντως, κάποιοι στο Χ απαντώντας στην βουλευτή ισχυρίζονται πως το FBI ποτέ δεν θα πυροβολούσε το Ν.Τραμπ, απλά πρόκειται για… τυπική διαδικασία εφαρμογής του πρωτοκόλλου!

I made sure that he knew.

The Biden DOJ and FBI were planning to assassinate Pres Trump and gave the green light.

Does everyone get it yet???!!!!

What are Republicans going to do about it?

I tried to oust our Speaker who funded Biden’s DOJ AND FBI, but Democrats stopped it. https://t.co/XSTevEQsNI pic.twitter.com/o0lUjcEdix

— Rep. Marjorie Taylor Greene🇺🇸 (@RepMTG) May 21, 2024

Μπορεί επίσης να σας αρέσει