Νεκρές δύο μοναχές σε μοναστήρι στη Βοιωτία

Η μία μοναχή έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί, που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη, που διέμενε σε διπλανό κελί, κατέληξε πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις

Τραγωδία σημειώθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Υψηλάντη Αλιάρτου στη Βοιωτία, καθώς δύο μοναχές εντοπίστηκαν νεκρές από φωτιά που ξέσπασε.

Η μία μοναχή έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί, που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη, που διέμενε σε διπλανό κελί, κατέληξε πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με το tvstar, οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις δύο τελευταίες ημέρες. Πιστοί, που επισκέπτονταν το μοναστήρι, ανησύχησαν, γιατί εκείνες δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους.

Ο δήμαρχος Αλιάρτου με αστυνομικούς μετέβησαν στο μοναστήρι και βρήκαν τις μοναχές. Αμέσως ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος συνοδεία αστυνομικών πήγε στο μοναστήρι που βρίσκεται στα 700 μέτρα υψόμετρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και έπρεπε να καλέσουν κλειδαρά για να μπουν μέσα.

Τότε, αντίκρισαν τις σορούς των μοναχών. Το tvstar αναφέρει ότι εντοπίστηκαν νεκρές σε δωμάτιο και γύρω από τη σόμπα. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι είχε αποκλειστεί λόγω του χιονιού. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει