Ο Τ.Επστάιν κατέγραφε κρυφά κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρ.Μπράνσον και τον Μ.Κλίντον

Η Σάρα Ράνσομ, υποστήριξε γραπτά ότι ο παιδόφιλος εκατομμυριούχος κατέγραφε τους τρεις άνδρες

Ο Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα Δευτέρα (8/1), φέρεται να κατέγραφε κρυφά κασέτες σεξουαλικού περιεχομένου με τον πρίγκιπα Άντριου, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Μπιλ Κλίντον.

Η Σάρα Ράνσομ, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση, υποστήριξε γραπτά ότι ο παιδόφιλος εκατομμυριούχος κατέγραφε κρυφά τους τρεις άνδρες.

Τα εν λόγω αποσπάσματα, αναφέρει η Daily Mail, επισημάνθηκαν από εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο του Έπσταιν, Άλαν Ντέρσοβιτς, για να καταδείξει ότι η Ράνσομ «προφανώς στερείται αξιοπιστίας».

Εν τω μεταξύ, σε άλλο έγγραφο, που ήδη είχε δοθεί στη δημοσιότητα, η Ράνσομ έγραφε: «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι σε κάθε περίπτωση είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Πρόσθετε η ίδια ότι «Δόξα τω Θεώ, [η φίλη μου] κατάφερε να αποκτήσει κάποια πλάνα από τις κασέτες σεξ, στις οποίες αναγνωρίζονται καθαρά τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της. Αρκετά απογοητευτικό ότι ο Έπσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα – ήταν έξυπνος!».

Γράφει ακόμη: «Όταν η φίλη μου βρήκε τελικά το θάρρος να μιλήσει και πήγε στην αστυνομία το 2008 για να καταγγείλει τι είχε συμβεί, δεν έγινε τίποτα και ταπεινώθηκε εντελώς από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο πήγε για να καταγγείλει τι είχε συμβεί με τον Έπσταϊν, τον Κλίντον, τον Μπράνσον και τον πρίγκιπα Άντριου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει