Οι Προφητείες πλέον επαληθεύονται μία προς μία!

Η Δύση καταρρέει, η Ρωσία νέα υπερδύναμη και στο βάθος…ελληνοτουρκικός πόλεμος!

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισι και πλέον χρόνος από τότε που η Ρωσία διέβη τον Ρουβίκωνα και μπήκε στην Ουκρανία, γνωρίζοντας πως το διάβημα αυτό, μπορούσε να εξελιχθεί ακόμη και σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ήταν εκείνο το ξημέρωμα της 23ης Φεβρουαρίου του 2022 που άλλαξε τον ρούν της Ιστορίας και που έκανε όλους εμάς τους …ψεκασμένους ανεμβολίαστους και πιστούς Ορθόδοξους να αγαλλιάσουμε και να ελπίζουμε πλέον στον Θεό και στην αναμενόμενη παρέμβαση Του…

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Από εκείνη την ελπιδοφόρα μέρα μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, δεν σταμάταγαν να έρχονται σωρηδόν τα μηνύματα αναγνωστών και φίλων, ρωτώντας και ξαναρωτώντας για το ποιά είναι η γνώμη μου για την τελική έκβαση του πολέμου… Με εκνεύριζε λιγάκι που μερικοί από αυτούς, έκαναν σαν να με περνούσαν για κάποιον…φωτισμένο(!) – τρομάρα μου! – ή κάποιον …«μάντη», απ’ όπου θα μπορούσαν να πάρουν μια απάντηση που να τους γέμιζε ελπίδα. Φυσικά, επαναλάμβανα σε κάθε μήνυμα μου πως δεν ήμουν – ούτε και πρόκειται να είμαι – ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Απλά, έχοντας ως μπούσουλα την ίδια την Ιστορία και ως ελπίδα την Θεία Χάρη, απαντούσα με παρρησία πως «Ναί! Η Ρωσία θα νικήσει, όχι απλά διότι είναι ανίκητη εδώ και έξη σχεδόν αιώνες, αλλά κυρίως διότι ο Θεός το θέλει!».

Βλέπετε, ο κόσμος αυτός ήθελε να μάθει κάτι που θα του αναπτέρωνε τις ελπίδες, διότι τόσο τα δυτικά ΜΜΕ με την – απείρου κάλλους – δολερή και ψευδέστατη προπαγάνδα τους, όσο και οι «περίεργοι» αναλυτάδες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, που μέσω των άρθρων τους δημιουργούσαν μια αμφιλεγόμενη εικόνα, είτε κατηγορώντας τη Ρωσία για…ολιγωρία ή για τεράστια λάθη στρατηγικής, είτε φουσκώνοντας τα τεκταινόμενα, υποστηρίζοντας πως η Δύση είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη από τη Ρωσία και ότι οι κυρώσεις που είχαν επιβάλλει οι δυτικοί τελικά θα τη λύγιζαν, αναγκάζοντας με να γράψω πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες ένα μακροσκελές άρθρο ως απάντηση στα λεγόμενα τους.

Μια απάντηση που ουδέποτε αμφισβητήθηκε από κανέναν.

Και να λοιπόν που σήμερα, βιώνουμε εν μέσω μεγάλης ανατριχίλας, όλα αυτά που μας προφήτευσαν οι φωτισμένοι μας Άγιοι Γέροντες πριν σχεδόν 20 ή 30 κοντά χρόνια, δικαιώνοντας τόσο την ίδια την Ιστορία, αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους του Θεού, που αποστολή τους ήταν να προετοιμαστούν οι πιστοί για τα…καλύτερα αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, για να πιστέψουν ακόμη και οι πιο δύσπιστοι κι απ’ τον …άπιστο Θωμά πως ο Θεός, είναι ΕΔΩ και προετοιμάζει τον κόσμο για την μεγάλη ΕΠΑΝΟΔΟ του μόνου αληθινού χριστιανικού δόγματος, της Ορθοδοξίας, κατακρημνίζοντας τον αναίσχυντο Παπισμό!

Η Ρωσία δεν νίκησε απλά.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ και εξακολουθεί να θριαμβεύει, πατώντας ολοένα και περισσότερα εδάφη και κατατροπώνοντας τα εχθρικά νεοναζιστικά στρατεύματα!

Εδώ και σχεδόν έναν μήνα τώρα, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο σε βαθμό χιονοστιβάδας.

Τα διάφορα ιστολόγια που ασχολούνται με τους πολέμους ανά την υφήλιο, δεν σταματούσαν να γράφουν για την – μετά και την αποτυχημένη και εκτενώς διαφημιζόμενη αντεπίθεση των Ουκρανών – θριαμβευτική επέλαση των ρωσικών δυνάμεων, μάλιστα εν μέσω της απίστευτα στρεβλής δυτικής προπαγάνδας που προσπαθούσε να κάνει – ανεπιτυχώς βεβαίως – το μαύρο άσπρο.

Μέχρι που φτάσαμε στις τελευταίες δυό-τρείς μέρες, όπου η Δύση παραδέχτηκε εμμέσως ότι…κατέρρευσε.

Το αμερικανικό Κονγκρέσσο προχτες, δια στόματος των ρεμπουπλικανών γερουσιαστών, αρνήθηκε να επικυρώσει το περίφημο «νομοσχέδιο» για την ασφάλεια των συνόρων και τη βοήθεια προς την Ουκρανία και που συνέταξαν οι δύο πλέον διεφθαρμένες «κυρίες» του Λευκού Οίκου, η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρρις και η πρώην πρόεδρος του αμερικανικού Κογκρέσσου Νάνσυ Πελότζι και όλη η Δύση πάγωσε. Στο μεταξύ είχαν προηγηθεί δύο σημαντικότατα γεγονότα:

Ο – τελικός; – θάνατος του «απέθαντου» Χένρυ Κίσσιγκερ και το δημόσιο «ρεζιλίκι» του Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω της συνέντευξης που έδωσε στο CNN, όπου όλος ο δυτικός κόσμος παρακολούθησε άφωνος την πλήρη κατάρρευση του Ουκρανού προέδρου, ο οποίος έβριζε χυδαία τον πρόεδρο της Ρωσίας και ικέτευε για άμεση βοήθεια του στύλ «βοηθείστε με γιατί…χάνομαι».

Ο θάνατος του Κίσσιγκερ ειδικά, πάγωσε τους διεθνιστές και επίδοξους παγκοσμιοποιητές, επειδή αυτός ήρθε στην πλέον…ακατάλληλη γι αυτούς στιγμή. Τους φάνηκε περισσότερο ως πολύ κακός οιωνός για την έκβαση των σχεδίων του παρά οτιδήποτε άλλο. Διότι, ο Κίσσιγκερ γι αυτούς, δεν ήταν μόνο ο οδηγός και καθοδηγητής των σχεδίων της Παγκοσμιοποίησης. Ήταν γι’ αυτούς ένα σύμβολο που …ποτέ δεν θα έφευγε από τη ζωή(!), τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρωθεί το έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο μαθητής του Χένρυ, ο «διάσημος» πλέον, Κλάους Σβάμπ.

Και λίγες μέρες αργότερα, έπεσε και η ταφόπλακα.

Η απόρριψη δηλαδή του πολυαναμενόμενου «νομοσχεδίου» Καμάλας-Πελότζι.

Ο Αρέστοβιτς δείχνει τον…νέο δρόμο;

Ο Λιόσα (χαϊδευτικό του Ολεξέι) Αρέστοβιτς, δεν βρίσκεται στα ύπατα πολιτικά αξιώματα της Ουκρανίας τυχαία. Ο τύπος αυτός με το…αρκετά πλούσιο βιογραφικό του, ήταν «παιδί» του σκληροπυρηνικού κομμουνιστή και πρώην πρώτου προέδρου της Ουκρανίας Λεονίντ Κραβτσούκ κι αυτό τα λέει…σχεδόν όλα. Ο Κραβτσούκ τον έστειλε για…περαιτέρω «σπουδές» δίπλα στον «θείο» Κλάους Σβάμπ και μετά τον προώθησε στη θέση συμβούλου στην μυστική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών του Υπουργείου Αμύνης της Ουκρανίας.

Από εκεί και πέρα, ο Λιόσα έλυνε και έδενε ως «παιδί» που έχει …δυνατές πλάτες, συμμετείχε σε δολιοφθορές εναντίον του ανατραπέντος προέδρου Γιαννούκοβιτς και λόγω της έντονης εθνικιστικής του πορείας, ο επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου Αντρέι Γέρμακ τον χρήζει σύμβουλο του για θέματα εθνικής ασφαλείας και άμυνας. Ο Αρέστοβιτς πρωτοστάτησε ως επίσημος συνομιλητής στις επαφές της Τριμερούς Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία στο Μίνσκ για την επίλυση της κρίσης του πολέμου στο Ντονμπάς, δείχνοντας εξ αρχής σχεδόν αδιάλλακτη στάση στηρίζοντας άμεσα τα εθνικιστικά τάγματα του Αζόφ που χτυπούσαν αλύπητα τους ρωσόφωνους στις ανατολικές επαρχίες. Του δόθηκαν…ένα σκασμό μετάλλια και βραβεία – τα περισσότερα δημιουργήθηκαν γι αυτόν ειδικά – με σκοπό να προωθηθεί κάποια στιγμή στη θέση του Προέδρου της Ουκρανίας, ίσως και αντικαταστάτης του Ζελένσκι, όταν αυτός θα αποσύρονταν από την πολιτική. Ο Κραβτσούκ, δεν έχανε ποτέ ευκαιρία να μην τον εκθειάσει στους πάντες.

«Είναι παιδί δικό μας», έλεγε και ξανάλεγε μπροστά σε δυτικούς διεθνιστές και πολιτικούς αξιωματούχους. Και αυτοί οι ίδιοι, του φερόταν αναλόγως ως προς τις συστάσεις του. Μάλιστα, φέρει και τον – τυπικό; – βαθμό του Ταγματάρχη, επειδή υπηρέτησε για ένα φεγγάρι στο Κραματόρσκ, στην 72η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία και διέδιδε ένθεν κα κείθεν πως…έχει

συμμετάσχει σε 33 μάχες του στρατού εθελοντικά, πράγμα που ποτέ δεν επαληθεύτηκε.

Στυγνός εθνικιστής, με ευφράδεια λόγου και δυνατό ταπεραμέντο, υπήρξε το δεξί χέρι του Ζελένσκι σε θέματα επικοινωνίας και καθώς είναι και ενεργός μπλόγκερ με αρκετές χιλιάδες ακολούθων, έχτιζε δυνατό προφίλ για τον Ζελένσκι και έμπαινε πάντα μποροστά, όταν τα πράγματα στριμώχνονταν για τον Πρόεδρο.

Δεν έχανε ποτέ ευκαιρία να μιλήσει με τον πιο επαίσχυντο τρόπο εναντίον του Πούτιν και της Ειδικής πολεμικής Επιχείρησης του ρωσικού στρατού αναμασώντας την στημένη δυτική προπαγάνδα και είναι ένας από τους πλέον ενεργούς στόχους των Ρώσων.

Προχτές όμως, το… «παιδί» του Κραβτσούκ, όχι μόνο δε μάσησε τα λόγια του κατά των δυτικών, αλλά …άφησε και υπόνοιες για …πλήρη στροφή 180 μοιρών της Ουκρανίας προς τη…Μόσχα(!!!) λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι «Επιλέξαμε την…λάθος πλευρά στην σύγκρουση παγκοσμιοποιητών και ρεαλιστών»!!!

Αναλυτικά οι κυριότερες δηλώσεις του ήταν:

«Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη τραγωδία μας; Επιλέξαμε τη λάθος πλευρά σε αυτή τη σύγκρουση! Στη σύγκρουση των παγκοσμιοποιητών και των ρεαλιστών, στοιχηματίσαμε στη λάθος πλευρά(!) Οι παγκοσμιοποιητές ήθελαν την επέκταση του ΝΑΤΟ. Οι ρεαλιστές υποστήριξαν την ουκρανική ουδετερότητα για να αποφευχθεί ο πόλεμος. Η Ουκρανία πόνταρε στους Globalists και καταστράφηκε. Η Ουκρανία βρίσκεται στη λάθος πλευρά! Χύσαμε αίμα για να καταλήξουμε στο στρατόπεδο των χαμένων! 300 χιλιάδες Ουκρανοί πέθαναν, γιατί…; Για να μας αρέσει η Δύση; Ποιος χρειαζόταν αυτόν τον πόλεμο;»

Μ’ άλλα λόγια, ο τύπος αυτός δεν ξέρασε απλά τα…πάντα σχετικά με τις συμφωνίες που υπήρξαν με την διεθνιστική Δύση, αλλά κυριολεκτικά πουλάει το τομάρι το δικό του στους Μοσχοβίτες, μπας και …τον λυπηθούν την ημέρα Μηδέν, όταν δηλαδή αυτοί θα σηκώσουν τη ρώσικη σημαία στο Προεδρείο του Κιέβου!

Να τον…πιστέψουμε όσον αφορά τις παντελώς αντιδυτικές του κορώνες; Πολύ αμφιβάλλω, μιας και ο τύπος αυτός δεν είναι απλά και μόνο «παιδί του σωλήνα» του Κραβτσούκ, αλλά και…πολύ καλός ηθοποιός, όπως και ο νυν πρόεδρος του, ο Ζελένσκι! Κι αυτό, διότι πρόκειται να υποβάλλει υποψηφιότητα για νέος Πρόεδρος, όταν πέσει ο Ζελένσκι. Οι Μοσχοβίτες δε νομίζω ότι θα φάνε τον σανό. Ο Αρέστοβιτς στη περίπτωση (που είναι και η πιο πιθανή) που το Κίεβο πέσει στα χέρια τους, θα τον…περάσουν από στεγνό καθάρισμα και…ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

Το ΝΑΤΟ…καταρρέει;

Για το ΝΑΤΟ, τα πράγματα είναι πράγματι πολύ δύσκολα. Μάταια ο Στόλτεμπεργκ προσπαθεί να κάνει το ψάρι-κρέας, καταφεύγοντας σε πομφόλυγες του στυλ «Η Ουκρανία αν καταφέρει να κρατήσει τα (εναπομείναντα) εδάφη της, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία» και προσπαθώντας να χρυσώσει το χάπι για τους υπόλοιπους εταίρους. Κανείς δεν του δίνει σημασία, ειδικά η Γερμανία, η οποία όχι μόνο θα αναγκαστεί να αλλάξει γραμμή – σύμφωνα με τις νέες δημοσκοπήσεις ο Σόλτς είναι υπό δυσμένεια και η ριζοσπαστική δεξιά του AfD είναι μπροστά σε όλα τα κρατίδια της Ομοσπονδίας – αλλά θα αναγκαστεί και να συνθηκολογήσει πλήρως απέναντι στους Μοσχοβίτες. Ο Πούτιν πλέον κρατάει τα ηνία της ενέργειας για της Ευρώπη και ή θα τον προσκυνήσουν όλοι ή όλοι θα χαθούν κάτω από το βάρος ενός μεγάλου βιομηχανικού κράχ που θα πλήξει σύντομα την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι τελικά το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει μέσα στις μέρες μας. Ο κλονισμός όμως που υπέστη από την μεγάλη ήττα στην Ουκρανία – που ακόμα παίζεται η τύχη της στο αν θα παραμείνει ως κράτος ανεξάρτητο ή αν θα αποτελέσει μέρος της Ρωσίας – είναι μεγάλος και δύσκολα πολύ ανατρέπεται.

Το ΝΑΤΟ, δημιουργήθηκε στις αρχές της μεταπολεμικής περιόδου, υποτίθεται για να ενισχυθεί η άμυνα της Δύσης απέναντι στον κίνδυνο του

κομμουνισμού που εξέφραζε ο σοβιετικός γίγαντας. Με την πτώση του σοβιετικού μπαμπούλα, το ΝΑΤΟ λογικά, δεν είχε πλέον λόγο ύπαρξης. Όμως όχι απλά δεν διαλύθηκε, αλλά αντιθέτως, διευρύνθηκε και στις χώρες του πρώην σοβιετικού μπλόκ. Κι αυτό διότι στις ηγεσίες των χωρών της Δύσης, αναδύθηκαν τα «παιδιά» του θείου Κλάους και η επόμενη κίνηση τους, ήταν να καταστήσουν το ΝΑΤΟ ως τον στρατό των Διεθνιστών. Δεν το λέμε μόνο εμείς. Ο ίδιος ο Αρέστοβιτς το ομολόγησε και μάλιστα με οργίλο τρόπο.

Η τεράστιας αυτής σημασίας ήττα στην Ουκρανία, για το ΝΑΤΟ και τους Διεθνιστές ήταν το πρώτο μεγάλο πλήγμα στα σχέδια τους. Ο,τι πλέον σχεδιάζεται ως…μέλλον για την Ανθρωπότητα, σκοντάφτει στα πόδια του νέου πλέον γίγαντα του πλανήτη, δηλαδή στην Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και στους BRICS. Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλώς…σανό για τους κατ’ εξακολούθησιν «κοιμισμένους».

Αρκεί μόνο να δει κανείς την εκπληκτική και απίστευτη υποδοχή που επιφύλαξαν τα ΗΑΕ στο Αμπου Ντάμπι στον ηγέτη της Ρωσίας, που λίγο πολύ θυμίζει…αυτοκρατορική υποδοχή τύπου Ρωμαϊκής ή Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Και που αυτή ανάγεται και ως υποδοχή του…νέου Πλανητάρχη!

Ασφαλώς και οι Διεθνιστές του ιερατείου του WEF δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Θα αντεπιτεθούν και ίσως να προκαλέσουν αυτοί με διάφορους τρόπους το… «δεύτερο ημίχρονο» του Γ’ ΠΠ, όπου θα λάβει χώρα – σύμφωνα με τις προφητείες – μέσα στα εδάφη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις θα γίνουν…παραγκουπόλεις», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε πολλά δεινά ακόμη και ποιός ξέρει και πόσους ακόμη νεκρούς…

Ο Μητσοτάκης, ο Ερτογάν και ο…Βλαδίμηρος στη σκιά της Ήττας των Διεθνιστών

Η ήττα των διεθνιστών στην Ουκρανία, έχει συνέπειες – και μάλιστα μεγάλες – και στη πατρίδα μας. Το καθεστώς του Κτήνους της Οδού Ηρώδη Αττικού, έχει ήδη πληγεί από τις επιλογές του για τη…σωστή πλευρά της Ιστορίας. Ο Μητσοτάκης, ήδη βρίσκεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, ιδίως τώρα, που προσπαθεί να βρεί τρόπους για να συνθηκολογήσει με τον Ερτογάν, ο οποίος είναι πλέον ένας από τους…κύριους υποστηρικτές της πολιτικής του Πούτιν παγκοσμίως και επειδή πιστεύει πως έχει ήδη στο τσεπάκι του τις πλάτες του Βλαδίμηρου, θα είναι από τούδε και εξής, περισσότερο προκλητικός όσο ποτέ.

Ο Μητσοτάκης, πίστεψε με όλο του το σθένος, πως η Δύση θα τελειώσει τον Πούτιν και τη Ρωσία. Είναι πραγματικά ΤΟΣΟ ηλίθιος, όσο και κακόψυχος. Και πόνταρε φυσικά στην…λάθος πλευρά, όπως και ο Αρέστοβιτς για την Ουκρανία. Και με το αποτέλεσμα του…αγώνος, πιστεύω πως άλλαξε πενήντα χρώματα.

Δεν ήταν καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου που κατά την τελετή υποδοχής της νέας πρέσβειρας της Ελλάδας Κατερίνας Ξαγοράρη δήλωσε πως «Ελπίζουμε ότι οι παραδοσιακοί δεσμοί πνευματικής εγγύτητας, αμοιβαίας συμπάθειας και σεβασμού του ρωσικού και του ελληνικού λαού θα βοηθήσουν, και με την πάροδο του χρόνου, θα ξαναγεννηθούν οι αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μεταξύ των κρατών και οι κανονικές σχέσεις μεταξύ μας», στέλνοντας έτσι το δικό του «μήνυμα» τόσο στον Μητσοτάκη και τους λοιπούς του συρφετού του, όσο και στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που βρίσκονται πράγματι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας και που ο συρφετός των μητσοτακαίων μέσω των ΜΜΕ τους χαρακτήριζε ως ψεκασμένους και χριστοταλιμπάν επειδή υποστήριζαν τους Μοσχοβίτες.

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:54

Για να το κάνω πιο λιανά και να το μεταφράσω από τη γλώσσα της διπλωματίας, όλο το σκηνικό της υποδοχής της πρέσβειρας δεν στήθηκε καθόλου τυχαία.

Σύμφωνα με την ήδη υπάρχουσα κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας και με τις περσινές δηλώσεις της Μπακογιάννη όπου φώναζε ότι «Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο(!) με τη Ρωσία», ο Πούτιν θα έπρεπε να αρκεστεί σε μια τυπική χειραψία με την νέα πρέσβη και…τίποτε άλλο απολύτως. Άντε και καμμιά ευχή για καλή επιτυχία στα καθήκοντα της. Και ίσως και καμμιά ντουζίνα μικρόφωνα τοποθετημένα από την FSB ακόμα και στα μαξιλάρια του κρεββατιού της Ξαγοράρη.

Συνέβη λοιπόν ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Δηλαδή, μια μεγαλοπρεπής τελετή υποδοχής και δηλώσεις από τον Πούτιν τόσο ζεστές και…ελπιδοφόρες, που μάλλον θα πρέπει να ξάφνιασαν τους πάντες των «παροικούντων την Ιερουσαλήμ» Ρώσους διπλωμάτες και αναλυτές.

Μ’ άλλα λόγια, ο Πούτιν έδειξε τα πραγματικά αισθήματα των Ρώσων για τους Έλληνες (τους…ψεκασμένους που λέγαμε) και τα αληθινά του σχέδια που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα. Δεν έκανε ούτε ίχνος περίεργου υπαινιγμού για το καθεστώς του Κτήνους, ούτε για την μικροψυχία της αδερφής του. Κι αυτό διότι ΞΕΡΕΙ πως ο Μητσοτάκης μεσω της συνεργασίας του με το διεθνιστικό Ιεραρχείο, έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος σοβαρού πολιτικού αντιπάλου και παίζει…μόνος του σε άδειο γήπεδο. Ξέρει ασφαλώς τους Έλληνες πολύ καλά και θυμάται επίσης πολύ καλά το πώς τον υποδέχονταν αυτοί παλαιότερα.

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά;

Μα το…πολύ απλό!

Ότι ο Μητσοτάκης, απλά…έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα πολύ βραχύβια!

Έχοντες υπ’ όψη ότι η ήττα του ΝΑΤΟ θα επιρρεάσει τους πάντες στη Δύση, μπορούμε να συμπεράνουμε πως τα πράγματα για τους διεθνιστές Μητσοτακαίους είναι πολύ άσχημα. Και αν λάβουμε επίσης υπ’ όψη τις δηλώσεις Κ. Καραμανλή σχετικά με το Μεσανατολικό (όπου ο Μητσοτάκης τάχθηκε αναφανδόν με την ισραηλινή πλευρά) και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπου κατακεραύνωσε την μητσοτακική οδό της «συνθηκολόγησης», τότε τα πράγματα σκουραίνουν περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο Καραμανλής είπε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Χαρβαλιά «Γιαβόλ! Αίμα, λήθη και υποτέλεια. Η άγνωστη ελληνογερμανική ιστορία» πως «Ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και ακεραιότητας, μονομερή δικαιώματα κυριαρχίας ερειδόμενα στο Διεθνές Δίκαιο και το αυτονόητο δικαίωμα αμυντικής θωράκισης των νησιών έναντι εμφανούς απειλής δεν είναι αντικείμενα διαπραγμάτευσης, συμβιβασμού ή υποχώρησης»

Παρεμπίπτοντος, προτείνω να διαβάσετε και μάλιστα ενδελεχώς, το απίστευτο αυτό βιβλίο που αποτελεί και ιστορικό ντοκουμέντο. Θα μάθετε πολλά και θα καταλάβετε ακόμη περισσότερα.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν, βρίσκεται σε δεινή θέση. Κι αυτό διότι:

1) Το φάσμα της έλλειψης γεωργικών προϊόντων ύστερα από την καταστροφή του θεσσαλικού κάμπου, έχει γίνει ακόμη πιο έντονο, ανεβάζοντας τις τιμές στα ύψη και τα νοικοκυριά σε απόγνωση. Η πείνα που θα ακολουθήσει τον φοβερό χειμώνα του 2023-2024 θα φέρει σοβαρότατα προβλήματα στον κυβερνητικό ιστό. Δεν αποκλείονται επίσης και νέες, πιο τρομακτικές θεομηνίες.

2) Η νίκη των ΝΑΤΟϊκών στην οποία είχε ποντάρει τα ρέστα του και όχι μόνο, δεν του βγήκε. Δεν μπορεί επίσης σε καμμιά περίπτωση να δικαιολογηθεί και η άσκοπη μεταφορά σημαντικού οπλισμού από τα νησιά μας για το…χατήρι του Ζελένσκι και που αυτά με το που πάτησαν στην Ουκρανία εξαερώθηκαν από το ρωσικό πυροβολικό. Και ίσως και αυτά να αποτελέσουν και κόλαφο για τις περαιτέρω εξελίξεις των γεγονότων.

3) Ο Ερτογάν θα του γίνει…στενός κορσές. Είτε με καλοπιάσματα του στύλ «Κυριάκο φίλε μου» (ναί, από κεί που δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστό να τον δεί, το «Κυριάκο φίλε μου» τον μάρανε), είτε με φοβέρες δια στόματος των υποτακτικών του, θα πιέζει τα πράγματα ώστε να πάμε είτε σε απ’ ευθείας διάλογο, είτε μέσω διμερούς συμφωνίας για παράκαμψη του δικαίου της Θάλασσας και προσφυγή στη Χάγη, όπου και τα νησιά μας θα τεθούν υπό το…έλεος των δικαστών. Δηλαδή σε καραμπινάτη συνθηκολόγηση.

Εδώ όμως που έφτασαν τα πράγματα, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν τον συμφέρει πολιτικά. Ο Πούτιν ξέρει σε τι θέση βρίσκεται ο … «ισχυρός ανήρ» της Ελλάδας και εκεί προσπαθεί να παίξει το δικό του παιχνίδι. Επίσης, ξέρει ο Μητσοτάκης πως οποιαδήποτε απόπειρα συνθηκολόγησης ή και παράδοσης εθνικού χώρου στην Τουρκία, όχι μόνο δεν θα περάσει, αλλά και ίσως και να προκληθεί η ανατροπή του. Τόσο σοβαρή είναι η θέση του.

Επί της ουσίας λοιπόν ομιλούντες, μπορούμε να πούμε άφοβα πως δυνάμει όλων των παραπάνω συνθηκών, το αδιέξοδο που επέφερε η ήττα των Δυτικών στην Ουκρανία, οπωσδήποτε θα φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που μέχρι χτές, βρισκόταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από τα χαλιά των δυτικών ηγετών και κυρίως αυτών της Ελλάδας. Αν δεν συμβεί κάτι παντελώς ανατρεπτικό, ο Μητσοτάκης θα οδηγηθεί στη πτώση. Αν φτάσουμε μάλιστα και στις Ευρωεκλογές, όπου θα γίνει μια πραγματική σφυγμομέτρηση, ίσως το αποτέλεσμα τους να επιταχύνει την πτώση Μητσοτάκη, η οποία θα επέλθει εκ των έσω της ΝΔ. Από κανέναν άλλον δεν κινδυνεύει, παρά μόνο από τους «επαναστάτες» βουλευτές, που δεν θα ήθελαν επ’ ουδενί να δουν το όνομα τους στη λίστα των προδοτών της πατρίδας τους, όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν την πλέον προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, εξυπηρετώντας τους – κάποτε ισχυρούς – διεθνιστές των ΗΠΑ και της Γερμανίας και που τώρα, αυτοί οι ίδιοι έχουν πέσει στα τάρταρα.

Η ΝΔ φυσικά θα κερδίσει εκ νέου τις εκλογές, αλλά με…άλλον ηγέτη και άλλη γραμμή πλέον. Και επειδή οι Τούρκοι θα βρούν…εμπόδιο στις επιδιώξεις τους, θα επιτεθούν. Όλα τα υπόλοιπα, τα ξέρετε ελπίζω.

Και όλα αυτά θα τα ζήσουμε στο εγγύς μέλλον.

Συμπέρασμα;

Ο Θεός είναι μαζί μας Έλληνες! Αυτό είναι το συμπέρασμα! Είναι μαζί μας ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ και επιβεβαιώνει πλήρως τα λόγια του Αγίου Παϊσίου που έλεγε στον Ζουρνατζόγλου «Μη φοβάσαι. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά!»

Αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σχεδόν το 80% των Ελλήνων, είναι αναφανδόν εναντίον των αντεθνιστών και αντίχριστων Μητσοτακαίων και ΣΥΡΙΖΟκασσελάκηδων. Όλοι αυτοί στηρίζονται κυριολεκτικά πάνω σ’ ένα κλαδί που είναι έτοιμο να σπάσει. ένα μικρό σπρώξιμο χρειάζεται και θα σωριαστεί παταγωδώς με όλους αυτούς πάνω του.

Κυριολεκτικά, ΖΟΥΜΕ τις προφητείες. Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Τίποτε δεν έχει μείνει όρθιο. Σε υλικό πλαίσιο, τα δάση μας, οι καλλιέργειες μας, οι κάμποι μας και όλος ο πρωτογενής τομέας μας έχει καταστραφεί. Σε πνευματικό επίπεδο, η οικογένεια μας, η αντριοσύνη μας, η ηθική μας υπόσταση, οι γυναίκες μας, τα παιδιά μας, έχουν καταστραφεί πνευματικά.

Είμαστε, λίγο πριν το τελικό μας πέσιμο στον Καιάδα.

Όμως όχι! Ο Θεός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την καταστροφή μας. Θέλει την ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ μας.

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε:

«Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο , δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί , ούτε οι Εβραίοι… Αυτοί επικρατούν μια φορά , διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του. Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας , που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός . Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν . Ακόμακαι αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι που τον κατέστρεψαν, είναι οι σταυροφόροι , οι Ευρωπαίοι , οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο .Τους απογόνους τους , λοιπόν , θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί . Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε , αφού θα είστε εν τη ζωή . Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη , ο Αρμαγεδών . Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια (μιλούσε για την ακαστασία που ακολούθησε την πτώση του κομμουνισμού) δεν θα σταματήσει.

Και πράγματι αγαπητοί μου συνέλληνες, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. Εδώ και πολλά χρόνια με αποκορύφωμα τις μέρες μας, βρισκόμαστε στο μάτι ενός σατανικού κυκλώνα.

«Ακόμη κι ένας Έλληνας να μείνει, ο Θεός μπορεί να φτιάξει έναν Έλληνα και να κάμει το Σχέδιο Του». Αυτό είπε και πάλι ο Άγιος Παΐσιος και…ποιός είμαι εγώ που θα τον αμφισβητήσω. Οπότε… τίποτε πλέον δεν με τρομάζει, ούτε με φοβίζει.

Να σας πώ κάτι;

Ήδη βλέπω να αχνοφαίνεται στον πνευματικό μου ορίζοντα, να χαράζει εκείνο το πρωινό όπου θα απολαμβάνω έναν καϊμακλίδικο καφέ στην Ανατολική πλευρά των Θεοδοσιανών Τειχών της ήδη ελεύθερης πλέον και ελληνικής Πόλης… Να δώσει σε όλους μας ο Θεός ζωή, να το ζήσουμε ΟΛΟΙ αυτό το πρωϊνό…

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

Πηγή triklopodia
Μέσω Πύρινος Λόγιος
Μπορεί επίσης να σας αρέσει