Παίρνει τεράστιες διαστάσεις η παραβατικότητα των ανηλίκων: 17χρονος και 16χρονος ξυλοκόπησαν 15χρονο στις Αχαρνές

Και σε αυτή την περίπτωση μάλιστα οι φερόμενοι δράστες προέβησαν στη δημοσιοποίηση της επίθεσης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Στη σύλληψη ενός 17χρονου και ενός 16χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ των Θεοφανείων ο 17χρονος μαζί με τον 16χρονο αναζήτησαν 15χρονο σε πλατεία των Αχαρνών, με αφορμή περιστατικό που φέρεται να προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Αφού τον πλησίασαν, ο 17χρονος του επιτέθηκε με γροθιές στο πρόσωπο ενώ παράλληλα ο 16χρονος βιντεοσκοπούσε το γεγονός.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι προέβησαν στη δημοσιοποίηση της επίθεσης σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Έπειτα από την καταγγελία του συμβάντος στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω πράξεων.

Επιπλέον, προσήχθησαν και συνελήφθησαν οι μητέρες των κατηγορουμένων για την παραμέληση της εποπτείας τους. Ακόμη, κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του 16χρονου και απεστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει