Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε με την φωτοβολίδα στου Ρέντη

 

GREECE 24 LOGO

Είχε γενέθλια μια μέρα πριν φύγει από την ζωή

 

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική αστυνομία, η ελληνική κοινωνία και φυσικά του ιδίου του 31χρονου αστυνομικού που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την ναυτική φωτοβολίδα του 18χρονου στου Ρέντη αφού έφυγε από την

Με αυτό τον τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της ζωής για τον 31χρονο αστυνομικό που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου σε αγώνα βόλεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα ότι ο άτυχος αστυνομικός νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον μηρό από φωτοβολίδα ευθείας βολής, όπου και υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά.

Οι γιατροί από την πλευρά τους κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή προχωρώντας και σε ακρωτηριασμό του ποδιού του πριν από λίγες μέρες. Όμως είχαν πειραχτεί ζωτικά του όργανα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας αναφέρει τα εξης:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Το πιο τραγικό του δράματος είναι ότι πίσω από το θάνατο του άτυχου αστυνομικού καθώς η οικογένειά του ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να μην γίνει εκ νέου προσπάθεια για τα νευρολογικά τεστ χθες, 26 Δεκεμβρίου, καθώς ήταν τα γενέθλιά του.

Το ελληνικό διαδίκτυο σε ανάρτησή του για την απώλεια του αστυνιμικού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ένα νέο παιδί έφυγε»’

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει