Ψηφιακές ταυτότητες και μελλοντικά εμβόλια! Τι θα ισχύει;

Δείτε τι δηλώνει επιστήμονας

Ο Dr Mike Yeadon, διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος σε κολοσσό φαρμάκων Pαναφέρεται σε όσα προωθούνται σε παγκόσμιο επίπεδο!

 

Όπως αναφέρει:

 

«Όταν είδα τον σχεδιασμό των εμβολίων, ήξερα ότι πρόκειται να βλάψουν και να σκοτώσουν κόσμο…

Επομένως, πρόκειται για άτομα που δεν τους πειράζει να βγάλουν από την μέση μερικά εκατομμύρια ή μερικές δεκάδες εκατομμύρια (ανθρώπους)…

Και συνέχισα να λέω στον κόσμο: ”Μπορείτε να το φανταστείτε. Έτσι δεν είναι; Την επερχόμενη ψηφιακή ταυτότητα, την αναγκαιότητα να την έχετε για πάσα χρήση και τα αχρήματα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας…”

Και απάντησα ”Ναι”. Κι έτσι επισήμανα ότι αν το διηύθυνε κάποιος με κακή πρόθεση, μπορούν να σας κάνουν να κάνετε οτιδήποτε, όπως να λάβετε μια ένεση που δεν χρειάζεστε, η οποία μπορεί να ‘ναι δηλητηριώδης, το οποίο πιστεύω ότι θα κάνουν πιθανότατα.

”Συγγνώμη παιδιά, έχουμε μια νέα πανδημία… Καλύτερα να πάτε στο κοντινό σας εμβολιαστικό μαγαζί και να εμβολιαστείτε… Παρεμπιπτόντως, η υποχρεωτική σας ψηφιακή ταυτότητα, ένας όρος για να συνεχίσει να ισχύει, την οποία χρειάζεστε για να πληρώνεστε ή για να μπαίνετε σε μαγαζιά ή για να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο ή ακόμη και για να ανεβείτε στο τρένο, εξαρτάται απ’ το αν έχετε κάνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια…»

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Πηγή EL
Μπορεί επίσης να σας αρέσει