Το νέο ηχηρό βέτο του Αντώνη Σαμαρά για τα ομόφυλα ζευγάρια και αιχμές για την αποχή που θυμίζει το… στρίβειν δια του αρραβώνος

Ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει το σχετικό σχέδιο νόμου, κάτι που εξάλλου έχει ήδη πράξει με το ν/σ για το μεταναστευτικό

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιμένει στη θέση του για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ η χθεσινή νέα παρέμβασή του με αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προτροπή αποχής από την ψηφοφορία προκάλεσε ήδη «άγχος» στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο Αντώνης Σαμαράς προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει το σχετικό σχέδιο νόμου, κάτι που εξάλλου έχει ήδη πράξει με το ν/σ για το μεταναστευτικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε δήλωσή του χθες 12/1 από την Καλαμάτα, σημείωσε:

«Στη συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα, κι εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή. Εγώ ξέω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, διερωτήθηκε: «Θα λέμε στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και λέμε ταυτόχρονα στους υπουργούς και στους βουλευτές να απέχουν;»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει