Τουλάχιστον θα βλέπουν φωταγωγημένη την Ακρόπολη μετά τα 30 ευρώ το εισιτήριο!

Όποιος πρόλαβε την Ακρόπολη είδε τουλάχιστον μέχρι την 1η Απριλίου του 2025

 

Δεν πρόκειται για πρόωρο  πρωταπριλιάτικο ψέμα αλλά αποτελεί την πικρή αλήθεια και για του λόγου το ακριβές θα αποτελέσει την πικρή αλήθεια για όσους θα θέλουν να επισκέπτονται την Ακρόπολη από την 1η Απριλίου του 2025 και μετά.

Από την ημερομηνία αυτή και έπειτα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για μεμονωμένους επισκέπτες που θα επιθυμούν να ξεναγηθούν το τεράστιο αυτό Πολιτιστικό μνημείο του ελληνισμού που πάντα έχει τεράστια απήχηση και προκαλεί δέος και συγκίνηση σε  όλο τον πλανήτη θα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Έτσι λοιπόν την στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζητάει επιμόνως την επιστροφή των Γλυπτών και που όμως δεν έχει κάνει δυναμική παρέμβαση στον Ερντογάν για τις αλχημείες στην Αγιά Σοφιά ουσιαστικά βάζει φρένο στις προθέσεις των Ελλήνων και όχι μόνο να συνεχίσουν να επισκέπτονται την δική μας Ακρόπολη.

Φαίνεται ότι η τιμή του εισιτηρίου για την είσοδο στην Ακρόπολη είναι ταυτόσημη με την ακρίβεια που καθημερινά συνεχίζει να τραβάει την ανηφόρα χωρίς σταματημό.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα αρκετοί θα είναι αυτοί που θα μπορούν να απολαμβάνουν την θέα της Ακρόπολης έστω και από μακριά όποτε θα είναι φωταγωγημένη κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.’

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει