ΒΙΝΤΕΟ φέρεται να αποκαλύπτει τον απόλυτο ιατρικό «εφιάλτη»

Σοκαριστικοί ισχυρισμοί, απίστευτες διηγήσεις

Ένα νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων φέρεται ακολουθεί την σύντομη ζωή εμβρυακών μωρών μετά από άμβλωση και πειραματίστηκαν για να δημιουργήσουν τις εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές που χρησιμοποιούνται σήμερα στην ιατρική βιομηχανία.

Στις 2 Ιουλίου, η οργάνωση υπέρ της ζωής CHOICE42 κυκλοφόρησε το τελευταίο της σύντομο βίντεο κινουμένων σχεδίων με τίτλο “It’s OK”, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την προέλευση πέντε διαφορετικών εμβρυϊκών κυτταρικών γραμμών και πώς δημιουργήθηκαν από τα θύματα της άμβλωσης, όπως τα αποκαλούν!

«Αυτός είμαι», ανοίγει το βίντεο, με μια κινούμενη εικόνα ενός μωρού που έχει αποβληθεί. «Είμαι η Έλι. Μη νιώθεις άσχημα. Είναι εντάξει. Ήταν πολύ καιρό πριν, το 1962».

«Απλώς σκέφτηκα ότι ίσως δεν ξέρεις για μένα», συνέχισε η Έλι. «Οι γονείς μου δεν με ήθελαν πάντως. Ο γιατρός συνεργάστηκε με επιστήμονες και μου έβγαλαν τα όργανά μου μόλις αποβλήθηκα».

«Έπρεπε να γίνει αμέσως γιατί τα όργανα πρέπει να είναι φρέσκα», συνέχισε.

Το βίντεο είναι το τρίτο από μια σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους pro-life που αποκαλύπτουν την άβολη αλήθεια πίσω από την βιομηχανία των αμβλώσεων, σχολιάζουν ΜΜΕ.

«Πρώτα συνειδητοποίησα ότι τα έμβρυα σκοτώθηκαν και συλλέγονταν για εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές κατά τη διάρκεια του COVID», εξήγησε η Laura Klassen, διευθύντρια και ιδρύτρια του CHOICE42.

«Όταν άρχισα να ερευνώ και να εξηγώ τα ευρήματά μου σε άλλους, πάντα μου έλεγαν ‘Λοιπόν, δεν πειράζει γιατί το ένα, γιατί το άλλο’ και συνέχιζαν να απαριθμούν τις δικαιολογίες τους», συνέχισε. «Κάποιοι είπαν, «Την δεκαετία του ’60 χρησιμοποιήθηκε μόνο ένα μωρό». Άλλοι, «Δεν υπάρχουν άλλα μωρά που αποβάλλονται για αυτό τον σκοπό σήμερα». Άλλοι πάλι, «Οι γιατροί απλώς χρησιμοποίησαν τον νεκρό ιστό μετά την έκτρωση».

«Όλα είναι ψευδή και τίποτα δεν είναι εντάξει», δήλωσε. «Πρέπει να σταματήσουμε να δικαιολογούμε αυτό που συνέβη σε αυτά τα 5 μωρά (και πολλά άλλα ισχυρίζονται τα ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Αλταντικού) και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι συμβαίνει στον κόσμο της ιατρικής έρευνας. Δεν είναι εντάξει που συνέβη στην δεκαετία του ’60, και δεν είναι εντάξει που συμβαίνει τώρα».

Το βίντεο ακολουθεί τις σύντομες ζωές της Ellie, του David, της Johanna, της Jordan και του Bo. πέντε μωρά των οποίων τα όργανα υποτίθεται συλλέχθηκαν για να παραχθούν εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές.

Οι κυτταρικές σειρές φέρονται να έχουν χρησιμοποιηθεί από τότε σε διάφορα ιατρικά πειράματα, ειδικά στην παραγωγή εμβολίων. Κυτταρικές σειρές τόσο από την Johanna όσο και από την Jordan χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία των εμβολίων COVID με βάση το mRNA, τονίζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ!

Οι γιατροί και οι υποστηρικτές των αμβλώσεων υποστηρίζουν ότι τα όργανα ή ακόμα και τα μάτια των εμβρυακών μωρών συγκομίστηκαν μία φορά και η χρήση κυτταρικών σειρών από μωρά που έχουν αποβληθεί δεν οδηγεί στο να γίνονται περισσότερα πειράματα σε περισσότερα μωρά!

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, εκατοντάδες εμβρυακά μωρά χρησιμοποιήθηκαν πριν ληφθεί μια κυτταρική σειρά, με πειράματα να γίνονται σε 32 μωρά στην περίπτωση της Ellie και συνολικά 293 πειράματα να πραγματοποιούνται για να ληφθεί η κυτταρική σειρά της Johanna.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο συνοδεύει το βίντεο:

Η πιο πρόσφατη κυτταρική σειρά προέρχεται από τον Bo, ένα μωρό που αποβλήθηκε το 2015 για να αντικαταστήσει την εξάντληση της κυτταρικής γραμμής. Παραδόξως, οι κυτταρικές σειρές των μωρών που αποβλήθηκαν εξακολουθούν να πωλούνται σήμερα. 

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι στα μωρά έγιναν πειράματα ενώ ήταν ζωντανά και δεν τους χορηγήθηκαν παυσίπονα καθώς κάτι τέτοιο θα «κατέστρεφε τα κύτταρα». 

Ο Δρ. Ian Donald, ο πρωτοπόρος του σαρωτή υπερήχων, ο οποίος είδε τα πειράματα που έγιναν στην Ellie, αποκάλυψε: «Γίνονταν πειράματα σε ζωντανά εμβρυακά μωρά που είχαν αποβληθεί πριν λίγο και δεν είχαν καν το έλεος του αναισθητικού! Όταν έληξε η χρησιμότητά τους, εκτελέστηκαν και πετάχτηκαν ως σκουπίδια». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει