Ξαφνικό και δυνατό χτύπημα των Ρώσων στο Χάρκοβο – Μεγάλος αριθμός νεκρών μισθοφόρων

Στο σημείο είχε μεταφερθεί και εξοπλισμός – Μεγάλες απώλειες μισθοφόρων μετά από ρωσικό χτύπημα στα προάστια του Χάρκοβο.

Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε στα προάστια της πόλης, όπου έφτασαν πολλοί ξένοι μισθοφόροι και εξοπλισμός, υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες, δήλωσε στο RIA Novosti ο συντονιστής της φιλορωσικής αντίστασης Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ.

«Από τις 7.45 (που συμπίπτουν με την ώρα της Μόσχας) υπήρξαν αρκετά χτυπήματα σε περιοχές, όπως το Lyubotin. Το Lyubotin είναι ένα προάστιο στη δυτική πλευρά του Χαρκόβου.

Μετά τα χτυπήματα, πολλά ασθενοφόρα κατευθύνθηκαν προς τις εκρήξεις. Χθες αναφέρθηκε ότι ένας μεγάλος αριθμός ξένων μισθοφόρων έφτασαν στο Λιουμποτίν και πολύς στρατιωτικός εξοπλισμός… Αναφέρεται μεγάλος αριθμός νεκρών και τραυματιών», είπε η πηγή του πρακτορείου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι οι δρόμοι στην πόλη ήταν αποκλεισμένοι, επιτρέπονταν μόνο στρατιωτικά οχήματα και ασθενοφόρα, σημείωσε ο Λεμπέντεφ.

«Αναφέρθηκαν επίσης για προετοιμασίες για την μεταφορά στρατευμάτων από το Λιουμποτίν προς το Βολτσάνσκ και το Σεμπεκίνο , αυτό σημαίνει ότι σήμερα θα ξεκινήσουν μεγάλες δυσκολίες», τόνισε.

Ως απάντηση στις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε μη στρατιωτικούς στόχους, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε τοποθεσίες ουκρανικού προσωπικού, εξοπλισμού και μισθοφόρων, καθώς και σε υποδομές: ενεργειακές εγκαταστάσεις, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτική διοίκηση και επικοινωνίες της Ουκρανίας .

Πηγή: https://www.el.gr/

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει