Ασπρόπυργος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για ασέλγεια

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο άνδρας που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 27χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου στον Ασπρόπυργο, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος 27χρονης στον σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει η ίδια στην αστυνομία την προηγούμενη Δευτέρα.

Η νεαρή γυναίκα, 27 ετών έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός 47χρονου οδηγού λεωφορείου όπως η ίδια κατήγγειλε στους αστυνομικούς το πρωί της περασμένης Δευτέρας στον Ασπρόπυργο.

Η κοπέλα τα ξημερώματα της Δευτέρας περίμενε το λεωφορείο στον προαστιακό του Ασπροπύργου.

Οδηγός ήταν ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος μετέφερε υπάλληλους σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής μεταξύ αυτών και το εργοστάσιο που εργαζόταν η κοπέλα μάλιστα πληροφορίες από τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το κορίτσι μόλις είχε προσληφθεί και δεν γνώριζε το ακριβές δρομολόγιο.

Το θύμα επιβιβάστηκε στο βαν μόνο που ο 47χρονος είχε αλλά σχέδια όπως εκείνη κατήγγειλε στους αστυνομικούς. Την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και ασέλγησε σε βάρος της μάλιστα στη συνέχεια φέρεται να την οδήγησε στην εργασία της σαν να μην συνέβη τίποτα.

Το κορίτσι πήγε μόνο του στην ασφάλεια και περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά βίωσε ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει