Επίσπευση νομοσχεδίου για ομόφυλα ζευγάρια ώστε να πέσουν οι τόνοι

Η Κυβέρνηση επιδιώκει να κρατάει συνεχώς τον λαό σε σύγχυση, αποδιοργανωμένο και απασχολημένο με προβλήματα, για να αποπροσανατολίζεται από την πραγματικότητα, με καθημερινές επινοήσεις που επιβαρύνουν και επηρεάζουν την ψυχολογική κατάσταση των πολιτών.

Ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος και σίγουρος ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα περάσει από την Ελληνική Βουλή στις αρχές Φεβρουαρίου χωρίς μεγάλες απώλειες, αφού θα έχει περάσει πρώτα από το υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης (23 Ιανουαρίου 2024).

«Να τελειώνουμε» λένε στελέχη του Μαξίμου θεωρώντας ότι η επίσπευσή του θα κλείσει πιο γρήγορα την πληγή που έχει ανοίξει στη ΝΔ.

Το νομοσχέδιο έχει γίνει αιτία να υπάρχει κρίση τόσο στην Ν.Δ όσο και στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.

Ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ, το δράμα των Σπετσών αποτυπώνει ότι το κόμμα βρίσκεται σε ένα παράλληλο πολιτικό σύμπαν, την ώρα που η κυβερνητική ατζέντα βρίσκεται αλλού.

Οι βουλευτές της Ν.Δ που θα απέχουν ή καταψηφίσουν το νομοσχέδιο δεν θα είναι πάνω από 40-45 ενώ μία βάση γύρω στα 100 κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ θα το υπερψηφίσουν.

Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι ο Μάκης Βορίδης «μαζεύει» την αρνητική του στάση και οδεύει στην αποχή, όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Μαζί με τις ψήφους της αντιπολίτευσης είναι σίγουρο ότι ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα είναι νόμος του κράτους σύντομα και μετά το Μέγαρο Μαξίμου θα ασχοληθεί με τις επόμενες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για να ξεχαστεί από τον λαό.

Νομοσχέδια και ανακοινώσεις για το δημογραφικό

Το νομοσχέδιο για τον νέο ποινικό κώδικα και την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης θεωρείται πιο συντηρητικό αφού αυξάνει τις ποινές στα αδικήματα και κάνει πιο εύκολη την φυλάκιση ακόμα και για πολύ μικρά αδικήματα.

Το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια το οποίο θεωρείται σημαντικό για την προσέλκυση ξένων ιδρυμάτων στην Ελληνική επικράτεια και θα κρατήσει τους Έλληνες φοιτητές στην Χώρα αυξάνονατς το ΑΕΠ.

Το νομοσχέδιο για την οπαδική βία το οποίο αναμένεται να έρθει σύντομα στην Βουλή και κάνει πολύ αυστηρή την έναρξη επεισοδίων στα γήπεδα.

Το νομοσχέδιο για τις πολεοδομικές παραβάσεις που θα βάλει ένα τέλος στη γενικότερη ανομία στη δόμηση εκτός σχεδίου.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προσανατολίζεται άμεσα να φέρει νέες ρυθμίσεις για δύο σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.

Το δημογραφικό πρόβλημα έχει αρχίσει και γίνεται πολύ έντονο και η κυβέρνηση θέλει να δώσει άμεσα μηνύματα ότι νοιάζεται για την πυρηνική ελληνική οικογένεια παράλληλα με το ενδιαφέρον της για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών. Ενώ επίκεινται και νέα μέτρα για την ακρίβεια.

Βαρύ πρόγραμμα ταξιδιών σε Αμερική και Βρυξέλλες

Το επόμενο διάστημα, πέρα από τα νομοσχέδια, το Μαξίμου θέλει να συγκρατήσει την δημοσιότητα που θα λάβουν οι διαφωνίες γύρω από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε αυτό θα βοηθήσει, πιστεύουν, το βαρύ πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Στις 24 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Νέα Υόρκη για το επενδυτικό συνέδριο της JP Morgan, όπως επίσης θα περιοδεύσει και στο Σικάγο όπου αποτελεί μεγάλο κέντρο της ελληνικής ομογένειας στην Αμερική.

Μετά τις ΗΠΑ, έρχεται η Σύνοδος Κορυφής όπου θα έχουμε νέο γύρο αντιθέσεων γύρω από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό με τον Orban να έχει μπλοκάρει την ψήφισή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει