Πάλι πρώτη είδηση η Ελλάδα στα πακιστανικά δελτία: «Στα Αντικύθηρα δίνουν επιδότηση, σπίτι και γη για να εγκατασταθούν οικογένειες από Πακιστάν»!

Θα «ετοιμάζουν βαλίτσες» νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες!

Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα και το.. πόσο φιλόξενη είναι για τους αλλοδαπούς έγινε κύριο θέμα σε πακιστανικά δελτία ειδήσεων.

Έτσι εμφανίστηκε Πακιστανός ανταποκριτής από την Αθήνα να μεταδίδει σε πακιστανικό δελτίο ειδήσεων ότι στην Ελλάδα στα Αντικύθηρα η Μητρόπολη μαζί με το κράτος δίνουν σπίτι, γη και επιδότηση 500 ευρώ το μήνα για όποιον θα ζήσει στο νησί!

Λέει το δελτίο: 

«Λόγω του μειωμένου πληθυσμού στο νησί Αντικύθηρα στην Ελλάδα, εισήχθη πρόγραμμα για να μετακομίσουν & να εγκατασταθούν οικογένειες από το Πακιστάν, με δωρεάν σπίτι, κομμάτι καλλιεργήσιμης γης, χωρίς φόρους & 500€ μισθό»

Ειδήσεις σε πακιστανικό κανάλι, χθες!

“Λόγω του μειωμένου πληθυσμού στο νησί Αντικύθηρα στην Ελλάδα, εισήχθη πρόγραμμα για να μετακομίσουν & να εγκατασταθούν οικογένειες από το Πακιστάν, με δωρεάν σπίτι, κομμάτι καλλιεργήσιμης γης, χωρίς φόρους & 500€ μισθό”. pic.twitter.com/jf2E0YvMas

— Seretis Grigoris (@SeretisGrigoris) February 1, 2024

Αυτά ακούνε στο Πακιστάν και θα ετοιμάζουν και βαλίτσες! Ακόμα και παράνομα να μπουν κάτι θα βρει η κυβέρνηση για να τους κάνει νόμιμους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει