Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τον εθισμό του Πολυχρονόπουλου με τα “φρουτάκια”»και τον τζόγο

«Τον έχω δει άπειρες φορές να παίζει “φρουτάκια”», ανέφερε σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου άλλος θαμώνας στο πρακτορείο όπου φέρεται να έπαιζε τυχερά παιχνίδια ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ερευνάται από την Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Μία νέα μαρτυρία προστίθεται σε εκείνες που επιβεβαιώνουν πως ο ιδρυτής της κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ήταν θαμώνας σε πρακτορείο με τυχερά παιχνίδια.

«Τον έχω δει πολλές, άπειρες φορές σε συγκεκριμένο κατάστημα της Άνω Γλυφάδας με τυχερά παίχνια, να παίζει “φρουτάκια”. Σε ενάμιση μήνα που έτυχε να πηγαίνω εγώ, τον είχα δει πάνω από 150 φορές», ανέφερε μάρτυρας που πήγαινε στο εν λόγω πρακτορείο, μιλώντας στο MEGA.

«Πολλοί έρχονταν κατά διαστήματα και τού έλεγαν από τη μία: “Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις” και από την άλλη: “Τι γίνεται, Κωνσταντίνε; Βγάζεις κάνα διαμάντι (σ.σ. το αγαπημένο του τυχερό παιχνίδι)”;. Έπαιζε πάντοτε το ανώτερο ποσό για ένα παιχνίδι, δηλαδή 2 ευρώ.

Έχει τύχει πολλές φορές να χάσει και 800 ευρώ και 900 ευρώ. Επειδή είμαι λίγο παρατηρητικός, δεν έκανε κάποιο μειδίαμα, ούτε όταν κέρδιζε, ούτε όταν έχανε. Στο μαγαζί ερχόταν με άλλα δύο άτομα. Έναν άνδρα και μία γυναίκα», υποστήριξε ακόμη ο άνδρας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει