Ρουμανία: Ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι έβαλε τον δίδυμο αδελφό του να παίζει!

Αδιανόητη ιστορία από τη Ρουμανία και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Μία απίστευτη ιστορία, ειδικότερα από τη στιγμή που εμπλέκεται ομάδα πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου, έρχεται από τη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ο Έντγκαρ Ιέ, που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, έβαζε στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τον δίδυμο αδελφό του, Εντελίνο, να αγωνίζεται στη θέση του!

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία πέρασε από Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ, ενώ, ο δίδυμος αδερφός του αγωνίζεται ως μέσος και δεν θεωρείτο ανάλογα ταλαντούχος, έχοντας αγωνισθεί μέχρι τώρα σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας και στην Πολωνία.

Οι υποψίες στις τάξεις της ομάδας κινήθηκαν όταν ο Ιέ παρουσίασε… ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά κι αυτό γιατί ενώ ο «αυθεντικός» γνώριζε επαρκώς τη γλώσσα για να επικοινωνήσει, ο δίδυμος αδερφός του συνεννοείτο μόνο στα πορτογαλικά ή τα ισπανικά, αδυνατώντας να κατανοήσει όσα τού έλεγαν στα αγγλικά.

Μάλιστα, όταν ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησης, εκείνος αρνήθηκε να το δείξει, αυξάνοντας τις υποψίες πως κάτι περίεργο συμβαίνει, σύμφωνα με ρουμανικά Μέσα ενημέρωσης.

Πλέον, με την υπόθεση ασχολούνται οι αρχές και εξετάζουν όλα τα δεδομένα, με τα δύο αδέλφια να απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις αν αποδειχθεί πως εξαπάτησαν την ομάδα τους και μία ολόκληρη λίγκα.

Πάντως, εφόσον κριθεί πως δεν αγωνιζόταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Έντγκαρ Ιέ αλλά ο δίδυμος αδερφός του, με κυρώσεις απειλείται και η Ντιναμό Βουκουρεστίου, που δίνει «μάχη» για την παραμονή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει