Super League: Άρης-Ολυμπιακός 1-2, ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 2-0, Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-5, Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5

Με τον Φραν Ναβάρο να «καθαρίζει» από το πρώτο 20λεπτο, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμειναν στο -6 από την κορυφή μετά και την 19η αγωνιστική

Έχοντας δει νωρίτερα τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να συνεχίζουν με νίκες στην 19η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για το «τρίποντο» στην έδρα του Άρη, ώστε να μην χάσει για τα καλά την επαφή του με την κορυφή.

Τα κατάφερε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-2, χάρη στις ενέργειες του Ναβάρο στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, ουσιαστικά. Ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 17′ και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι από το οποίο ο Ρόντινεϊ έκανε το 0-2.

Το παιχνίδι κύλησε… σβηστά μέχρι και το 90′, όταν η προσπάθεια των Νταρίντα και Σαμόρα έφερε την κόντρα στα πόδια του Κίνι για το 1-2, με τον Ολυμπιακό να αγχώνεται, αλλά να μην κινδυνεύει ουσιαστικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων, με νέους τραυματισμούς για Βέρμπιτς-Σπόραρ, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης 2-0 και επανήλθε στην κορυφή – Αϊτόρ και Γεντβάι οι σκόρερ.

Η 19η αγωνιστική της Super League, βρήκε τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης με… ένα βουνό αγωνιστικά προβλήματα. Σα να μην έφταναν αυτά, προέκυψαν στην πορεία του ματς οι τραυματισμοί Βέρμπιτς και Σπόραρ που αντικαταστάθηκαν. Όμως οι… εναπομείναντες παίκτες του Φατίχ Τερίμ έκαναν τη δουλειά τους. Έτσι ήρθε το 2-0 των «πράσινων» που τους επαναφέρει στην κορυφή, ισόβαθμους με τον ΠΑΟΚ. Μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ματς της Τούμπας.

Τα πάντα είχαν κριθεί απ’ το πρώτο τέταρτο για την ΑΕΚ που δεν σήκωσε το πόδι απ’ το γκάζι στην έδρα του Ατρόμητου φτάνοντας στο 5-0 – Χατ τρικ ο Πόνσε, Κάλενς και Γιόνσον οι άλλοι δύο σκόρερ.

Σε εξαιρετική κατάσταση συνεχίζει να είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 5-1 του Βόλου για τη 19η αγωνιστική της Super League και παράμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πριν από το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε πάνω από τέσσερα γκολ για τρίτο σερί αγώνα, έχοντας πρωταγωνιστές και πάλι τον Ντεσπόντοφ, που πέτυχε δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Μουργκ, Τάισον και Τζίμας. Για την ομάδα του Βόλου είχε μειώσει προσωρινά το σκορ ο Ντέλετιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει