Συντριπτικό ΟΧΙ της ελληνικής κοινωνίας στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών σε γκάλοπ του GREECE24.GR

Κόσμος περπατά στην οδό Ερμού το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα, καθώς είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Άλλα θέματα έχουν προτεραιότητα αυτή την στιγμή για την ελληνική κοινωνία όπως η ακρίβεια, η έλλειψη ρευστότητας, οι χαμηλοί μισθοί και οι μικρές συντάξεις ενώ ελάχιστους ενδιαφέρει το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας

Για το θέμα αυτό για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών το GREECE24.GR επιχείρησε γκάλοπ σε τέσσερις περιοχές της Αττικής και ειδικότερα, στο Ίλιον, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Ιωνία και την Καλλιθέα.

Μιλήσαμε με πολύ κόσμο κάθε ηλικίας άνδρες και γυναίκες. Αυτό που εισπράξαμε ήταν ένα συντριπτικό ΟΧΙ που φθάνει  σε ποσοστό της τάξης του 97% με την ελληνική κοινωνία να εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην προώθηση αυτού του νομοσχεδίου.

Ακόμα και ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκαν πολύ οργισμένοι με την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να ασχολείται με αυτό το ζήτημα που δεν είναι στις προτεραιότητες κανενός σχεδόν. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά “εδώ δεν έχουμε να φάμε και μας έχουν  καθηλώσει στους φόρους και την ακρίβεια, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μας μάρανε;”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει