Θύμα και 2η γυναίκα του γιατρού που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Κι άλλη γυναίκα φαίνεται να έχει πέσει θύμα του γιατρού που έκανε την μοιραία όπως αποδείχθηκε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια

Με το μελάνι να μην έχει ακόμα στεγνώσει για την τραγική κατάληξη που είχε μια απλή αισθητική επέμβαση λιποαναρρόφησης σε μία 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, μία νέ καταγγελία έρχεται να ταράξει τα νερά.

Οικογένεια μίας 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο ου 2020 για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκς» πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση, όπως επεσήμανε η κόρη της μιλώντας στην εκπομπή Tlive στον Alpha. Tελικά η γυναίκα κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγκειρητικό έλεγχο δεν της δόθηκε η απαραίτητη γι’ αυτές τις περιπτώσεις προσοχή, αδιαφορώντας με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες. Η εμφάνιση της μητέρας της σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγ στραβά, λέγοντας μάλλον της τρύπησα το έντερο.

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, η συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει