Το Τέξας προετοιμάζεται για μια πιθανή στρατιωτική κλιμάκωση με τις δυνάμεις της Ουάσιγκτον αφού το τελεσίγραφο Μπάιντεν έχει ήδη λήξει.

Στρατιωτικά τανκς εντοπίστηκαν στο Τέξας.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δήλωσε ότι είναι «έτοιμος» σε περίπτωση που ο Μπάιντεν προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της Εθνοφρουράς του Τέξας.

«Αυτή θα ήταν μια ανόητη κίνηση από την πλευρά του, μια ολοκληρωτική καταστροφή», είπε ο Άμποτ. «Είμαστε προετοιμασμένοι, σε περίπτωση που συμβεί αυτό το απίθανο γεγονός».

“Έχουμε άλλους ένοπλους κρατικούς υπαλλήλους στα σύνορα αυτή τη στιγμή, και αυτό είναι το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, καθώς και άλλες αρχές επιβολής του νόμου, καθώς και η Εθνική Φρουρά από άλλες πολιτείες. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν περισσότεροι Εθνοφύλακες από άλλες πολιτείες θα έρθουν και περισσότερες δυνάμεις επιβολής του νόμου στην πολιτεία του Τέξας και σε άλλες πολιτείες».

Η Εθνική Φρουρά του Τέξας μετακινεί τεθωρακισμένα οχήματα στα σύνορα με το Μεξικό. Στις πλατφόρμες υπάρχουν άρματα μάχης M1A1 Abrams και μαχητικά οχήματα πεζικού M2A2 Bradley.

Εμφύλιος Πόλεμος: Το Τέξας προετοιμάζεται για μια πιθανή στρατιωτική κλιμάκωση με τις δυνάμεις της Ουάσιγκτον αφού το τελεσίγραφο Μπάιντεν έχει ήδη λήξει.

Αρκετές μονάδες πυροβολικού και βαρύς εξοπλισμός τοποθετούνται στο Τέξας.

Ενημέρωση Εμφυλίου Πολέμου Τέξας: Μαζική στρατιωτική ανάπτυξη δυνάμεων από την Εθνική Φρουρά των Ρεπουμπλικανικών πολιτειών στην πολιτεία του Τέξας,

Αυτό το βήμα έρχεται σε πείσμα της διοίκησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν και των ομοσπονδιακών δυνάμεων, για να καταπολεμήσουν τα αυξανόμενα κύματα μεταναστών στα σύνορα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, που συμπίπτουν με την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ του Γκρεγκ Άμποτ, Κυβερνήτη του Τέξας και της κυβέρνησης Μπάιντεν. .

Ο Τραμπ είπε στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι το καθεστώς Μπάιντεν θα καταρριφθεί σε λιγότερο από 5 μήνες, δηλαδή τον Φεβρουάριο.

Ο κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Νόεμ για την αντιπαράθεση μεταξύ του Τέξας και της κυβέρνησης Μπάιντεν:

“Θα ήταν άνευ προηγουμένου για τον Τζο Μπάιντεν να ομοσπονδιοποιήσει την Εθνοφρουρά του Τέξας. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία που ένας Πρόεδρος θα ενεργοποιούσε στρατιώτες για να μην προστατεύσουν τις ΗΠΑ – να παραιτηθούν – για να μας κάνει λιγότερο ασφαλείς.”

«Η Κίνα καλεί το καθεστώς της Ουάσιγκτον να σεβαστεί την ελεύθερη βούληση του λαού του Τέξας και η κινεζική κυβέρνηση θα παράσχει όπλα στο Τέξας για να διατηρήσει την τοπική ειρήνη και την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει