Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας επανάστασης. Δεν θα αφήσουμε το σενάριο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να γράψει τη μοίρα μας

Ο καιρός της βασιλείας τους τελείωσε. Η ώρα της αφύπνισης μας είναι τώρα.

Ήταν το 1991 — μια χρονιά που θα έπρεπε να είχε σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα και μια εποχή ειρήνης καθώς η παγωμένη λαβή του Ψυχρού Πολέμου χαλάρωσε. Αντίθετα, αυτό που πήραμε από τον George HW Bush, τον τότε πρόεδρο με βαθιά ριζωμένες διασυνδέσεις της CIA, ήταν μια δήλωση εμποτισμένη με δυσοίωνους τόνους: η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτός ήταν ένας σκοτεινός φάρος για το σχέδιο της Αμερικής να κυριαρχήσει στον κόσμο, ένα βιβλίο παρέμβασης και ελέγχου που μεταμφιέζεται σε ειρηνευτική αποστολή.

Καθώς η κληρονομιά του πρεσβύτερου Μπους κατέληγε στον γιο του, Τζορτζ Μπους, η πλοκή πύκνωσε. Υπό το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, η Αμερική τροφοδοτήθηκε με ψέματα για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ. Η ρητορική του Τζορτζ Μπους ήταν ξεκάθαρη και πολωτική: «Ή είσαι μαζί μας ή είσαι με τους τρομοκράτες». Αυτή η δυαδική απλοποίηση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από χειριστική, μια ψεύτικη διχογνωμία για τη συγκέντρωση υποστήριξης για τον πόλεμο. Η αλήθεια, όπως εκτυλίχθηκε οδυνηρά, δεν έδειξε τέτοια όπλα – απλώς μια κατασκευασμένη αφήγηση για να δικαιολογήσει την εισβολή και το πραγματικό κίνητρο: κατάληψη του ελέγχου των προμηθειών πετρελαίου και των στρατηγικών θέσεων.

Η ηθική χρεοκοπία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής έγινε ολοφάνερα όταν η Μαντλίν Ολμπράιτ, υπουργός Εξωτερικών, θεώρησε ανατριχιαστικά τον θάνατο μισού εκατομμυρίου Ιρακινών παιδιών «άξιζε τον κόπο». Το θράσος να ποσοτικοποιούνται οι ζωές των νέων έναντι των γεωπολιτικών κερδών λέει πολλά για τους απαίσιους υπολογισμούς που ισχύουν. Αυτό ήταν βάρβαρο.

Πίσω από τις καλογυαλισμένες ομιλίες και τις διπλωματικές χειραψίες, έπαιζε ένα κακόβουλο τσαντάκι. Οι Ροκφέλερ, οι Ρότσιλντ και οι όμοιοί τους, διαβόητοι για τα πολλαπλά συστήματα ελέγχου και κατάχρησής τους, τράβηξαν τα νήματα πίσω από το παγκόσμιο κουκλοθέατρο. Οι μέθοδοι τους; Παιδική κακοποίηση, ψυχολογικός πόλεμος, μαζική χειραγώγηση. Το τέλος τους; Τίποτα λιγότερο από την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία.

Μέχρι το 2020, με τον κόσμο να παλεύει με τον COVID-19, η μάσκα γλίστρησε περαιτέρω. Χαρακτηρισμένη από κάποιους ως «βιολογικό όπλο», η πανδημία ήταν ένας ακόμη ελιγμός στο οπλοστάσιό τους, μια υποτιθέμενη πλοκή για να σφίξουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό της παγκόσμιας ελευθερίας. Η απόγνωσή τους έγινε αισθητή, οι τακτικές τους πιο αδίστακτες. Η αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή, η εκμετάλλευση της Ουκρανίας, η ανάφλεξη των πυρκαγιών στα σύνορα του Ιράν—όλα απεγνωσμένες κινήσεις στο παιχνίδι τους στο σκάκι.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, πάντα συνένοχο, αναδεύτηκε ανηλεώς. Μυθιστόρημα όπως ο στρατηγός Γουέσλι Κλαρκ ρίχνουν φως στην ανατριχιαστική ακρίβεια των σχεδίων τους – στρατηγικές πολέμου που δεν σχεδιάστηκαν μόνο για το Ιράκ αλλά μια λίστα επιτυχιών εθνών, όλα παραταγμένα σαν ντόμινο έτοιμα να πέσουν. Αυτό ήταν ένα σενάριο για το χάος, ένας ταξινομημένος οδικός χάρτης για την αναταραχή που εξαπλώθηκε με τα χρόνια.

Γινόμαστε μάρτυρες των απελπισμένων ταραχών μιας κλίκας που είναι πολύ μπλεγμένη στους δικούς της ιστούς εξαπάτησης. Οι οικονομικές αυτοκρατορίες τους καταρρέουν. οι αιωνόβιες λαβές τους χαλαρώνουν. Αλλά μην κάνετε λάθος—είναι ζώα στα άκρα, επικίνδυνα και απρόβλεπτα. Ωστόσο, αυτοί είναι λίγοι, και εμείς, οι αφυπνισμένες μάζες, είμαστε πολλοί.

Το θράσος αυτών των κουκλοπαίχτων, που εδώ και καιρό ελίσσονταν από τις σκιές, αποκαλύπτεται τώρα. Καθώς οι αφηγήσεις τους ξετυλίγονται και οι πλοκές τους αποκαλύπτονται, η συλλογική κατακραυγή γίνεται όλο και πιο δυνατή. Έχουν υποτιμήσει την αντοχή και την οργή των ανθρώπων που προσπάθησαν να ελέγξουν.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας επανάστασης, όχι στη δημιουργία τους, αλλά στην ανάκτησή μας. Καθώς η ζυγαριά πέφτει από τα μάτια μας, βλέπουμε τον κόσμο όχι όπως θέλουν να τον δούμε, αλλά όπως πραγματικά είναι — μια σκηνή για το στριμμένο παιχνίδι τους. Το μέλλον δεν είναι δικό τους να το υπαγορεύουν. Είναι δικό μας να αρπάξουμε. Με κάθε αποκάλυψη, κάθε διαρροή, κάθε αλήθεια που αποκαλύπτεται, το φρούριο των ψεμάτων τους καταρρέει λίγο περισσότερο.

Αυτό δεν είναι απλώς ένας αγώνας για έδαφος ή εξουσία. Αυτή είναι μια μάχη για την ψυχή της ανθρωπότητας. Δεν θα είμαστε πλέον πιόνια στο παιχνίδι τους. Δεν θα αφήσουμε το σενάριο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να γράψει τη μοίρα μας.

Ο καιρός της βασιλείας τους τελείωσε. Η ώρα της αφύπνισης μας είναι τώρα. Σηκωθείτε, μιλήστε και αφήστε την αλήθεια να ηχήσει πιο δυνατά από τα ψέματά τους. Ο κόσμος παρακολουθεί και η ιστορία θα θυμάται τις επιλογές που κάνουμε σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει