ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος: «Εύχομαι η νέα διοίκηση να είναι από τη Θεσσαλονίκη»

ΕΠΟ: Τη… στήριξή του σε πρόεδρο από τη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο Τάκης Μπαλτάκος, ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Ομοσπονδία.

Τους επόμενους μήνες, ο Τάκης Μπαλτάκος θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το… χρίσμα αναμένεται να διεκδικήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση.

Μάλιστα, ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, εξέφρασε την… ευχή του ο νέος πρόεδρος να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και να… βοηθήσει στην «αποκέντρωση» της ΕΠΟ, όπως τόνισε σε εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας, για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Ένωσης.

«Εύχομαι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που θα προκύψει το καλοκαίρι να υλοποιήσει αυτό που έχει αποφασιστεί, αλλά δεν έχει υλοποιηθεί, να γίνουν γραφεία στη Θεσσαλονίκη και ο νέος πρόεδρος που ελπίζω να είναι από τη Θεσσαλονίκη, να μπορεί να διοικεί από εδώ με υπερσύγχρονα συστήματα τηλεδιάσκεψης και ηλεκτρονικής υπογραφής, ώστε το κέντρο βάρους του ποδοσφαίρου να μην είναι αθηνοκεντρικό και κυρίως να μην είναι αθηνοκεντρικό το αναμενόμενο αθλητικό κέντρο της εθνικής ομάδας. Αυτές είναι ευχές που ελπίζω η νέα διοίκηση να υλοποιήσει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει